“Ασπρόμαυρος” Τύπος”… Τετάρτη 24 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

20130724-094947.jpg

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 24 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule, τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικούς τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Ντεμπουτάρει ο Νιμανί

Μέχρι στιγμής ο Φρεντερίκ ΝιμανΙ δεν είχε μετάσχει στα φιλικά του ΟΦΗ επί ολλανδικού εδάφους λόγω τραυματισμού. 0 θηριώδης επιθετικός, όμως, ξεπέρασε το πρόβλημά του και σήμερα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο νέο τετ κόντρα στην 4ης κατηγορίας της Ολλανδίας Ντε Βελούς.
Την Παρασκευή θα μεταβεί στη χώρα της τουλίπας και ο πρόεδρος των «μελανόλευκων» Μάνθος Πουλινάκης για να δει τα φιλικά με Ντεν Χάαγκ (Σάββατο) και Ντεν Μπος (Κυριακή).

ΦΩΣ

Χαμόγελα για Νιμανί, Παπάζογλου

Κάθε λόγο να χαμογελά είχε χθες ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο τεχνικός του ΟΦΗ είδε τους Νιμανί, Παπάζογλου να μπαίνουν σε κανόνι- Λ κό ρυθμό προπόνησης και ουσιαστικά να τίθενται στη διάθεσή του για τον σημερινό φιλικό αγώνα με την Ντε Βελούζε (18.30) που αγωνίζεται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Ολλανδίας. Ο πρώτος που έχασε τα δυο πρώτα φιλικά με Φένλο, Σερκλ Μπριζ, μπήκε κανονικά χθες το πρωί και ο δεύτερος το απόγευμα, και οι δυο χωρίς να νιώσουν καμία ενόχληση. Χθες το πρωί, το πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερα επίπονο, καθώς είχε διάφορες ασκήσεις ταχυδύ ναμης και για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών. Στο τέλος του προγράμματος υπήρχαν και τελειώματα φάσεων μέσα από συγκεκριμένη διαδικασία που έδινε έμφαση στην πάσα αλλά και στην εκτέλεση. Στο πρόγραμμα δεν πήραν μέρος οι Γκαλέτι και Μιλιάζες, που έκαναν θεραπεία και γυμναστήριο στο ξενοδοχείο, οι Παπάζογλου, Βιτώρος και Περογαμβράκης (μικροπροβλήματα τραυματισμού) έκαναν ατομικό, ενώ ο Νιμανί, όπως αναφέραμε και παραπάνω, μπήκε στον κανονικό ρυθμό της προετοιμασίας. Το απόγευμα, για πρώτη φορά από την ημέρα που η αποστολή του ΟΦΗ «πάτησε» στην Ολλανδία, άνοιξαν οι ουρανοί και έπεσε κάπως η θερμοκρασία. Το πρόγραμμα αρχικά είχε ζέσταμα, έπειτα ασκή σεις τακτικής και μετά δίτερμα σε μικρό χώρο με περιορισμούς. Στην προπόνηση μετείχε κανονικά ο Ik Παπάζογλου, αντίθετα οι Γκαλέτι, Περογαμβρόκής και Βιτώρος έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Στο ξενοδοχείο έμειναν κάνοντας θεραπεία και γυμναστήριο οι Μιλιάζες και Όγιος. Ο τελευταίος ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και καθαρά για προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε να ξεκουραστεί και να μην προπονηθεί με τους υπόλοιπους. Από εκεί και πέρα, μεθαύριο, Παρασκευή, θα βρίσκεται στο Γκάρντερεν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τα ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ W δύο τελευταία φιλικά με Ντεν Χόαγκ και Ντεν Μπος. Στα δυο δυνατά τεστ του Σαββατοκύριακου λογικά θα παίξει και ο Μιλιάζες, ωστόσο δύσκολη φαντάζει η συμμετοχή του Γκαλέτι, αφού στον ΟΦΗ δεν θέλουν να ρισκάρουν. Στα μεταγραφικά, η ομάδα συνεχίζει την αναζήτηση ενός στόπερ από το εξωτερικό, εκτός και εάν στην πορεία προκύψει αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για τον Σερφά, ο οποίος ανήκει στην Ομόνοια, δεν υπολογίζεται, αλλά για την ώρα δεν έχει αποδεσμευτεί.

Sportday

Νερό στο όνομα του

Σε μια πρωτότυπη κίνηση ετοιμάζεται να προχωρήσει ο ΟΦΗ. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ συζητούν με εταιρείες εμφιάλωσης νερού το οποίο θα πωλείται στα καταστήματα όλης της Κρήτης και θα φέρει το όνομα… ΟΦΗ. Αυτή η. αν μη τι άλλο. πρωτότυπη κίνηση θα γίνει προκειμένου να δοθεί μεγαλύτερη αξία στο brand name του συλλόγου.
Σήμερα (6:30) έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με την ερασιτεχνική Ντε Φέλουβε.
Πιθανότατα θα προφυλαχθούν οι Γκαλέτι και Παπάζογλου. ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Περογαμβράκη, Βιτώρου. Κανονικά προπονήθηκε χθες ο Ν ιμανί. Στην Ολλανδία για τα φιλικά με Ντε Χάαγκ και Ντε Μπος αναμένεται να βρεθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μ άνθος Πουλινάκης. και ο επικεφαλής ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκος Μοχλός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook