Δυνατή πρόβα με Ντε Χάαγκ… και στο βάθος ντεμπούτο Γκαλέτι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στο πιο δυνατό φιλικό μέχρι σήμερα ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει στις 18:00 ώρα Ελλάδος της Ντε Χάαγκ (live, Athletic Radio 104,2 και Gentikoule) με τον Παύλο Δερμιτζάκη να περιμένει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση ενώ φαίνεται να έχει κάποια συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό του.

Καταρχήν στο πιο δυνατό φιλικό μέχρι στιγμής περιμένουμε να δούμε το ντεμπούτο του Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Αργεντινός είναι πανέτοιμος και δεν αποκλείεται σήμερα να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ υπάρχουν πιθανότητες και να ξεκινήσει στην ενδεκάδα.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης σε αντίθεση με τα φιλικά του προηγούμενου Σαββατοκύριακο αν και αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του είναι πιθανό να μην δούμε στο παιχνίδι δύο διαφορετικές ενδεκάδες. Ο τεχνικός του ΟΦΗ στην προπόνηση της προηγούμενης Παρασκευής πριν τα φιλικά με Φένλο και Σερκλ Μπιζ είχε ξεκαθαρίσει στους παίκτες του πως θα χωρίσει τις ενδεκάδες σε αυτά τα φιλικά με χρόνο συμμετοχής 60 λεπτά στο ένα φιλικό και 30 στο άλλο κάτι που φαντάζει να δούμε πιο δύσκολα σήμερα.

Συγκεκριμένα το σημερινό πρόγραμμα για τον ΟΦΗ, εκτός από το φιλικό με την Ντε Χάαγκ έχει και προπόνηση αλλά μόνο για κάποιους παίκτες του ΟΦΗ πράγμα που σημαίνει πως αυτοί που θα προπονηθούν σήμερα το πρωί είτε δεν θα αγωνιστούν στο απογευματινό φιλικό, είτε θα πάρουν μικρό χρόνο συμμετοχής και θα έχουν μεγαλύτερο στην φιλική αναμέτρηση της Παρασκευής.

Στην προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 10:00 στο Γκάρντενερ ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει συμπεριλάβει τα ονόματα των Φερνάντες, Αγριμάκη, Γιαγκιόζη, Δαμιανάκη, Φαζού, Μπούρμπου, Κουρδάκη, Μιλιάζες, Βερόν, Μπανούση, Λαμπρόπουλου, Ροβύθη, Νιμανί, Βιτώρου Περογαμβράκη, Κανούλα και Ικένγκ.

Σύμφωνα με τα παραπάνω οι επιλογές για την ενδεκάδα είναι συγκεκριμένες και με μία πρώτη εκτίμηση ένα πιθανό σχήμα είναι αυτό με τους Δασκαλάκη, Στάθη, Τριποτσέρη, Σβασίγια, Μονιάκη, Μακρή, Κάλαϊτζιτς, Φραγκουλάκης, Όγιος, Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου.

Πιθανότητες να ξεκινήσει στην ενδεκάδα έχει και ο Γκαλέτι

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook