Ο αριστεροπόδαρος στόπερ που ψάχνει ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εβδομάδα στόπερ είναι αυτή που ξεκίνησε σήμερα και στον ΟΦΗ συνεχίζουν το “σαφάρι” για την απόκτηση του που θα κλείσει την άμυνα. Αριστεροπόδαρος ο στόχος του Παύλου Δερμιτζάκη.

Έχουμε γράψει ξανά ότι ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και δικό του στόχος είναι να παρουσιάσει μια ομάδα πανέτοιμη και απόλυτα διαβασμένη.

Έτσι, δική του προτίμηση και βέβαια πάνω σε αυτό το επίπεδο κινούνται οι απαιτήσεις του, έχει ζητήσει την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου στόπερ. Αυτός είναι και ο λόγος που καθυστερεί – εν μέρει – η υπόθεση της απόκτησης του κεντρικού αμυντικού.

Ήδη στο ρόστερ του ΟΦΗ υπάρχουν δύο δεξιοπόδαροι στόπερ (Ζβασίγια, Τριποτσέρης) και ένας αριστεροπόδαρος (Δαμιανάκης) με τον τεχνικό του ΟΦΗ να επιθυμεί έναν αριστερό στόπερ που δεν θα… πιέζεται να αγωνιστεί με το ανάποδο πόδι στο κέντρο της άμυνας.

Εξελίξεις αναμένουμε εντός των επόμενων ημερών αν και στον ΟΦΗ πιστεύουν ότι μέχρι το Σαββατοκύριακο θα έχει ολοκληρωθεί η τελευταία, ενδεχομένως, προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook