Όλα τα λεφτά ο Ζε Εντουάρντο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η εμφάνιση του Βραζιλιάνου και η γκολάρα που έβαλε κόντρα στον Ρούβα ήτανε όλο όσα είδαμε στο φιλικό του ΟΦΗ με τον Ρούβα. Προβλημάτισε ξανά η ομάδα στην επίθεση και στην δημιουργία φάσεων.

Ο Βραζιλιάνος στο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΟΦΗ, 6 λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο χρίστηκε σκόρερ, ενώ νωρίτερα είχε δύο καλές στιγμές.

Ο ΟΦΗ προβλημάτισε για άλλο ένα παιχνίδι δείχνοντας αρκετά κουρασμένος. Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη μη έχοντας σωστές μεταβιβάσεις αλλά και βγάζοντας μια δυστοκία στο σκοράρισμα έκαναν αρκετές φορές τον προπονητή τους να σηκωθεί από τον πάγκο τους για να τους “ταρακουνήσει”. Στα θετικά της σημερινής αναμέτρησης η παρουσία του Ζε Εντουάρντο, ο οποίος πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και έδειξε από το πρώτο του πάτημα πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να “ανεβάσει” την ομάδα.

Φτωχό σε θέαμα ήταν το πρώτο ημίχρονο. Ο Ρούβας απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο 3΄ όταν ο Στάθης πάνω στην γραμμή απομάκρυνε την μπάλα μετά την κεφαλιά του Φουκαράκη.

Η πρώτη αξιόλογη στιγμή για τον ΟΦΗ ήρθε στο 14΄ όταν μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαλέτι, έδιωξε με τις γροθιές ο Ντόμπος.  Στο 38΄ο ΟΦΗ απείλησε ξανά όταν το σουτ του Βερόν, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας του Ρούβα, ενώ η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ήρθε στο 43΄ για τους γηπεδούχους όταν ο Ντόμπος απομάκρυνε εντυπωσιακά μετά τον “κεραυνό” του Φραγκουλάκη.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα είχαμε αλλαγές. Με τον Ζε Εντουάρντο να περνάει στο παιχνίδι ο ΟΦΗ ανέβασε στροφές. Στο 62΄ αρχικά το σουτ του Βραζιλιάνου απομάκρυνε ο τερματοφύλακας του Ρούβα και δευτερόλεπτα αργότερα η κεφαλιά του πέρασε μόλις άουτ.

Στο 66΄ ο Ζε Εντουάρντο άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ όταν με ένα φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι!

Πέντε λεπτά αργότερα είχαμε νέα καλή στιγμή για τον ΟΦΗ όταν το δυνατό σουτ του Μονιάκη, απομάκρυνε ο πορτιέρο του Ρούβα. Αυτή ήταν και  η τελευταία καλή φάση στο παιχνίδι.

Το live της αναμέτρησης

 

Η 11αδα του ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Στάθης, Μιλιάζες, Ζβασίγια, Τριποτσέρης, Βερόν, Κάλαιτζιτς, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Γκαλέτι, Παπάζογλου

Η ενδεκάδα του Ρούβα: Ντόμπος, Tζιράκης, Πετράς, Ανυφαντάκης, Αργυράκης, Κορδονουρησ, Κεφαλουκος, Μαριάν, Τσιτλακίδης, Βλαχος, Φουκαράκης.

– Άλλαξε ριζικά η μορφή της Θύρας 4 καθώς αφαιρέθηκαν τα καθίσματα ενώ βάφτηκε μαύρη με αποτέλεσμα να υπάρχει μια πολυ εντυπωσιακή εικόνα.

– Περίπου 1.500 φίλαθλοι του ΟΦΗ βρίσκονται στο “Γεντί Κουλέ”. Τα 3/4 της θύρας 8 είναι γεμάτα από τον κόσμο του ΟΦΗ.

– Καταχειροκροτήθηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.

17.56 / Σέντρα στο “Γεντί Κουλέ”

Στον πάγκο του ΟΦΗ βρίσκεται ο Ζε Εντουάρντο που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής

3΄ Καλή στιγμή για τον Ρούβα. Την κεφαλιά του Φουκαράκη έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Στάθης.

Δεν αποχωρίζεται το αγαπημένο του 4-2-3-1 ο Παύλος Δερμιτζάκης. Κάτω από τα δοκάρια βρίσκεται ο Δασκαλάκης,δεξιά ο Στάθης, αριστερά ο Μιλιάζες με το αμυντικό δίδυμο να αποτελείται από τους Σβάσιγια και Τριποτσέρη. Στην μεσαία γραμμή βρίσκονται οι Καλάιτζιτς-Βερόν και μπροστά τους σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο ο Φραγκουλάκης. Στο δεξί άκρο βρίσκεται ο Γκαλέτι, αριστερά ο Κουτσιανικούλης και στην κορυφή ο Παπάζογλου.

14΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαλέτι, έδιωξε με τις γροθιές ο Ντόμπος
20΄ Τον Όγιος έχει σηκώσει για ζέσταμα ο Δερμιτζάκης.
Αρκετές λάθος μεταβιβάσεις από πλευράς των παικτών του ΟΦΗ που κάνουν τον Παύλο Δερμιτζάκη να κάνει συνεχώς παρατηρήσεις και να έχει πολλά παράπονα από τους παίκτες του
25΄ Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και προληπτικά πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου. Στην θέση του ο Όγιος
31΄ Σουτ το Όγιος, μπλόκαρε ο Ντόμπος
37΄ Ο Παύλος Δερμιτζάκης σηκώνει για ζέσταμα όλους τους αναπληρωματικούς. Αναμένεται να δούμε και το ντεμπούτο του Ζε Εντουάρντο.
38΄ Σουτ του Βερόν, μλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας του Ρούβα.
4ο΄ Αρκετά κουρασμένοι δείχνουν οι παίκτες του ΟΦΗ που έχουν προβεί σε αρκετά λάθη. Η εικόνα της ομάδας δεν είναι αυτή που θα περίμενε και ο κόσμος της ομάδας. Σε 11 μέρες έχουμε πρεμιέρα του πρωταθλήματος και σαφώς στον ΟΦΗ θα πρέπει να δείξουν μια εικόνα μεταμόρφωσης στην πρεμιέρα.
43΄ “Κεραυνός” του Φραγκουλάκη, απομάκρυνε εντυπωσιακό ο Ντόμπος.
45΄ Ημίχρονο στο “Γεντί Κουλέ”.
18:59 Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο
Oι 11 που ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος συνεχίζουν στην επανάληψη για τις 2 ομάδες, εκτός του Δασκαλάκη που άφησε την θέση του στον Φερνάντες.
50΄ Αναγκαστική αλλαγή για τον ΟΦΗ. Στην θέση του Παπάζογλου ο Νιμανί
 52΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ 
55΄ Εκτέλεση κόρνερ από τον Φραγκουλάκη, ο Κουτσιανικούλης έπιασε την πρώτη κεφαλιά, ο Νιμανί την δεύτερη, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ
Αλλαγές για τον ΟΦΗ και ντεμπούτο του Ζε Εντουάρντο
60΄ Οι Ροβίθης, Μονιάκης, Δαμιανάκης, Μπανούσης, Μακρής, Βιτώρος, Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης, Όγιος και Νιμανί περνάνε στο παιχνίδι
Ο Φερνάντες είναι γκολκίπερ, Δαμιανάκης-Μπανούσης αποτελούν το αμυντικό δίδυμο, με τον Μονιάκη να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Ροβίθη στο δεξί. Μακρής-Βιτώρος είναι τα αμυντικά χαφ, με τον Ζε Εντουάρντο αγωνίζεται μπροστά τους. Δεξιά στην επίθεση βρίσκεται ο Περογαμβράκης, αριστερά ο Όγιος και στην κορυφή ο Νιμανί.
 
62΄ Δύο καλές στιγμές μέσα σε 1 λεπτό για τον ΟΦΗ, με τον Ζε Εντουάρντο να είναι πρωταγωνιστής και στις δύο. Αρχικά το σουτ του απομάκρυνε ο τερματοφύλακας του Ρούβα και δευτερόλεπτα αργότερα η κεφαλιά του πέρασε μόλις άουτ.
66΄Γκολάρα από τον Ζε Εντουάρντο! Ο Βραζιλιάνος με ένα φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι!
71΄ Δυνατό σουτ του Μονιάκή, απομάκρυνε ο πορτιέρο του Ρούβα.
80′ Σουτ του Περογαμβράκη η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
90′ Τέλος αγώνα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook