Εκδικάστηκε η προσφυγή και αναμένεται η απόφαση από λεπτό σε λεπτό!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της προσφυγής της ΠΑΕ ΟΦΗ από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και στην Κρητική ομάδα εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι όλα θα κυλήσουν σύμφωνα με τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών που θα επιφέρουν και την δικαίωση!

Παρόντες στην ΕΠΟ ήταν και ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλη Ξημέρη καθώς και οι νομικοί της ΠΑΕ ΟΦΗ Ντίνος Μανταδάκης, Μανώλης Φωτάκης, Πέτρος Καϊμακάμης.

Οι εκπρόσωποι του ΟΦΗ βρίσκονται στα γραφεία της ΕΠΟ περιμένοντας την απόφαση που αναμένεται να γίνει γνωστή από λεπτό σε λεπτό!

Στον ΟΦΗ εκφράζουν την συγκρατημένη αισιοδοξία τους για την υπόθεση και πλέον δύο είναι οι λύσεις. Η μια είναι αυτή που σας μεταφέραμε χθες το βράδυ και η οποία αναφέρει ότι καταργούνται οι αδειοδοτήσεις για τις ομάδες της Football League και η άλλη είναι η επανεξέταση του φακέλου του ΟΦΗ από άλλη επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ με διαφορετικά κριτήρια από ότι αυτά με τα οποία εξετάστηκε την προηγούμενη φορά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η αντιπροσωπεία του ΟΦΗ μιλώντας στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ εξέφρασε την θέση ότι δεν γίνεται να κριθεί ο φάκελος του ΟΦΗ με τα ίδια κριτήρια που ίσχυσαν για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ στηρίζοντας το πάγιο αίτημα για επανεξέταση του φακέλου του

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook