“Aσπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 8 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

20130808-100959.jpg

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 8 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Εκλεψε την παράσταση ο Ζε Εντουάρντο

Το πολύ καλό ανεπίσημο ντεμπούτο του Ζε Εντουάρντο κρατάει μόνο ο Παύλος Δερμιτζάκης από το χθεσινό φιλικό του ΟΦΗ με τον Ρούβα (1-0) όπου η ομάδα του Ηρακλείου δεν ικανοποίησε και ιδιαίτερα.
Ο νεαρός Βραζιλιάνος μπήκε αλλαγή στο 60′ και σε έξι λεπτά έκανε αισθητή την παρουσία του παίζοντας ως επιτελικός μέσος πλαισιώνοντας τους Μακρή, Βιτώρο στο 4-3-3 του Π. Δερμιτζάκη. Στο 62′ είχε καλό σουτ που απέκρουσε ο γκολκίπερ του Ρούβα, Ντόμπος ,ενώ ένα λεπτό αργότερα κεφαλιά του πέρασε μόλις άουτ. Στο 66′ με ένα εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ σκόραρε για την ομάδα του.
Ο ΟΦΗ κατά τα άλλα προβλημάτισε δείχνοντας σημάδια κούρασης, χωρίς σωστές μεταβιβάσεις και τελειώματα στις φάσεις που δημιούργησε.
ΟΦΗ: Δασκαλάκης (46′ Φερνάντεζ), Τριποτοέρης (60′ Μονιάκης), Σβάσιγια (60′ Περογαμβράκης), Στάθης (60′ Δαμιανάκης), Μιλιάζες (60′ Βιτώρος), Καλάιτζιτς (60′ Μακρής), Βερόν (60′ Ζε Εντουάρντο), Φραγκουλάκης (60 Ροβύθης), Κουτσιανικούλης (60′ Μπανουσης), Γκαλέτι (24′ Ογιος), Παπάζογλου (48′ λ.τρ. Νιμανί).

Sportday

Γκολ με το καλημέρα

Υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα έδωσε ο Ζε Εντουάρντο οτο ντεμπούτο του με τη φαΐ νέλα του ΟΦΗ, στη χθεσινή φιλική νίκη επί του Ρούβα με 1 -0. Το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των Κρητικών εντυπωσίασε στο διάστημα που αγωνίστηκε, δείχνοντας ότι η απόκτηση του ανεβάζει επίπεδο την ομάδα.
0 Βραζιλιάνος μπήκε στο 60′ και έκανε… τα πάντα. Κατ’ αρχάς πέτυχε το γκολ που έκρινε τον αγώνα στο 66′ με σουτ-«κεραυνό». Αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι πρόσφερε θέαμα με τις περίτεχνες ενέργειές του. υποχρεώνοντας τους 1.500 φιλάθλους που βρέθηκαν στο «Γεντί Κουλέ» να τον χειροκροτήσουν.
Στο πρώτο μέρος ο ΟΦΗ ήταν μέτριος και δεν απείλησε τον Ρούβα παρά μόνο με σουτ από απόσταση. Στην επανάληψη, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη παρουσιάστηκε πιο επιθετική και έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, στο προτελευταίο τους τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Καλές εντυπώσεις άφησε ο Ρούβας στο πρώτο 45λεπτο και έδειξε ότι θα είναι υπολογίσιμη δύναμη στη Γ Εθνική.

ΦΩΣ

Σεφτέ ο Ζε Εντουάρντο

Γκολ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΟΦΗ είχε χθες ο Ζε Εντουάρντο. Ο Βραζιλιάνος ήταν ο μοναδικός σκόρερ της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη στο παιχνίδι με τον Ρούβα στο «Γεντί Κουλέ».
Μπορεί ο ΟΦΗ για ένα ακόμα παιχνίδι να έδειξε ότι δυσκολεύεται στο σκοράρισμα και έτσι να έμεινε στο 1-0, όμως τα μηνύματα από τον Βραζιλιάνο είναι πολύ καλά, καθώς μπήκε στο παιχνίδι στο 60′ και χρειάστηκε έξι μόλις λεπτά για να σκοράρει. Μεγαλύτερη ανησυχία για τον ΟΦΗ προκαλούν οι τραυματισμοί των Γκαλέτι, Παπάζογλου, οι οποίοι αποχώρησαν με ενοχλήσεις και σήμερα θα φανεί η κατάστασή τους. Στο παιχνίδι δεν αγωνίστηκε ο Μπούρμπος, λόγω στομάχι-.
κών διαταραχών.
Η σύνθεση του ΟΦΗ: Δασκαλάκης (46′ Φερνάντες), Στάθης (60′ Ροβίθης), Μιλιάζες (60′ Μονιάκης), Ζβασίγια (60′ Δαμιανάκης), Τριποτσέρης (60′ Μπανούσης), Βερόν (60′ Μακρής), Κάλαϊτζιτς (60′ Βιτώρος), Φραγκουλάκης (60′ Ζε Εντουάρντο), Κουτσιανικούλης (60′ Περογαμβράκης), Γκαλέτι (25′ Όγιος), Παπάζογλου (50′ Νιμανί).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook