Μια κλάση πάνω ο ΟΦΗ με τον Ζε Εντουάρντο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βραζιλιάνος – που μόνο τυχαίος παίκτης δεν είναι – έδειξε με την παρουσία του ότι όταν είναι έτοιμος 100% θα ανεβάσει τον ΟΦΗ μια ταχύτητα.

Ο Ζε Εντουάρντο αποκτήθηκε για να κάνει την διαφορά στην μεσαία γραμμή και με μια συμμετοχή 30 λεπτών έδειξε την μεγάλη του κλάση που είναι ικανή να ανεβάσει… level τον ΟΦΗ.

Η απλότητα στο παιχνίδι του αλλά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, δίνουν στον ΟΦΗ έναν άλλο “αέρα” και μια παραπάνω ταχύτητα στην μεσαία γραμμή.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός χαφ έδειξε με την χθεσινή του εμφάνιση ότι μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις του άξονα, παίζοντας είτε ως αμυντικός μέσος – είτε και ως επιτελικός χαφ όπως χθες.

Τι έδειξε χθες ο Ζε Εντουάρντο

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής παρουσίασε χθες κάποια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του. Ένα από αυτά ήταν η άψογη τεχνική του κατάρτιση και ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα είναι το εξαιρετικό γκολ που πέτυχε. Αν και αριστεροπόδαρος δεν είχε πρόβλημα να στείλει στο “παραθυράκι” του Ρούβα κάνοντας το σουτ με το δεξί του πόδι.

Ο ίδιος δείχνει ότι ψάχνει αμέσως την γρήγορη πάσα και δεν χρονοτριβεί. Η μπάλα περνάει από τα πόδια του αλλά φεύγει αμέσως με σκοπό να επιταχύνει το παιχνίδι της ομάδας, όπως έγινε και χθες. Παράλληλα, δεν διστάζει να επιτεθεί κατά μέτωπο προς την αντίπαλη περιοχή παίζοντας ένας εναντίον ενός αν και χθες δεν του βγήκαν αυτές οι προσπάθειες αφού δείχνει ότι βρίσκεται πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook