Στον… εξομοιωτή βάζουν την Επισκοπή στον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τελευταία πρόβα για τους παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη που μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδέχονται την Επισκοπή στο “Γεντί Κουλέ” (LIVE 18.00 Gentikoule) όπου ο προπονητής του ΟΦΗ θα δει σε τι επίπεδο βρίσκονται οι παίκτες του.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του σε πολύ μεγάλο βαθμό και σίγουρα σε μεγαλύτερο σε σχέση με το φιλικό παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης κόντρα στον Ρούβα. Το σημερινό φιλικό παιχνίδι είναι ακόμα πιο σημαντικό μιας και είναι το τελευταίο που θα δώσει ο ΟΦΗ πριν από την σέντρα του πρωταθλήματος με τον Παύλο Δερμιτζάκη να βλέπει την Επισκοπή σαν τον Πανιώνιο.

Άλλωστε και οι Ρεθυμνιώτες έχουν μεγαλύτερη δυναμικότητα από ότι η ομάδα της Γέργερης και κατά συνέπεια οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα είναι σε θέση να δώσουν ένα μεγαλύτερο αντιπροσωπευτικό δείγμα.

Σίγουρα πάντως, ο ΟΦΗ χρειάζεται να δείξει ακόμα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με αυτό που παρουσίασε κόντρα στον Ρούβα όπου και πάλι εμφάνισε τις γνωστές δυσλειτουργίες του όπως η έλλειψη δημιουργίας φάσεων και η δυστοκία στα γκολ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook