Όλο το στόρι της υπόθεσης Ταμούδο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το όνομα του Ισπανού αποκαλύφθηκε το πρωί της Τετάρτης όμως στον ΟΦΗ ψάχνουν φορ εδώ και 10 ημέρες βλέποντας την φτωχή συγκομιδή που υπάρχει στην επίθεση της ομάδας.

Το όνομα του Ραούλ Ταμούδο προκαλεί ίλιγγο, όχι βέβαια για την τελευταία του χρονιά που την μοιράστηκε σε Ράγιο Βαγιεκάνο και Πατσούκα. Το όνομα του Ισπανού παιχταρά προκαλεί ίλιγγο επειδή πρόκειται για έναν επιθετικό που έχει σκοράρει περισσότερα από 130 γκολ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με την φανέλα της Εσπανιόλ αλλά και γιατί πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε σε υψηλό επίπεδο για περισσότερα από 10 – 12 χρόνια.

Το βιογραφικό του Ραούλ Ταμούδο είναι βεβαίως… βαρύ και ασήκωτο. Κάτι που δεν το αμφισβητεί κανένας. Όμως, το θέμα είναι πως προέκυψε η υπόθεση του 36χρονου επιθετικού…

Εδώ και 15 ημέρες έσπαγαν στον ΟΦΗ τα κεφάλια τους για την ενίσχυση της επίθεσης βλέποντας ότι η ομάδα δεν έκανε… «σεφτέ» στα γκολ με τίποτα. Συν τοις άλλοις, υπήρχε και η εικόνα που παρουσίαζε ο Νιμανί με αποτέλεσμα στον ΟΦΗ να αρχίσουν να κάνουν δεύτερες σκέψεις.

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού στην Ολλανδία, ο Μάνθος Πουλινάκης με το Νίκο Μαχλάκαι βεβαίως με την σύμφωνη γνώμη του Παύλου Δερμιτζάκη – σχολίαζαν και συζητούσαν το ενδεχόμενο απόκτησης ενός επιθετικού ακόμα. Ωστόσο, άπαντες συμφώνησαν ότι απαιτείται χρόνος προκειμένου να βγουν πιο ασφαλή και χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο ΟΦΗ επέστρεψε από την Ολλανδία, όμως ο ΟΦΗ δεν «μάτωνε» τα δίχτυα και κατά συνέπεια αποφασίστηκε να γίνει κίνηση για την απόκτηση ενός επιθετικού.

Το όνομα του Ταμούδο μπήκε στην… ζωή του ΟΦΗ όταν ο Ισπανός φορ προτάθηκε στην ομάδα με την προϋπόθεση ότι δεν θα χρειαστεί να δαπανηθεί εξαψήφιο ποσό για την απόκτηση του.

Όλοι όσοι ασχολούνται στον ΟΦΗ με τα μεταγραφικά ζητήματα (Πουλινάκης, Μαχλάς, Δερμιτζάκης) συζήτησαν την υπόθεση Ταμούδο και αποφάσισαν να γίνουν κάποιες διερευνητικές επαφές.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης με συνέντευξη του στον ΣΠΟΡ ΦΜ Ηρακλείου επιβεβαίωσε την κίνηση για την απόκτηση ενός επιθετικού λέγοντας ότι «αφήνουμε ένα ανοικτό παράθυρο για την επίθεση, αλλά αν λύσουμε το θέμα που υπάρχει, ίσως και να μην κάνουμε. Αντίθετα υπάρχει η διάθεση αν βρεθεί κάτι καλό να κάνουμε ακόμα μια κίνηση».

Λίγες ώρες μετά ήρθε και η πλέον επίσημη επιβεβαίωση μέσα από τα χείλη του προέδρου του ΟΦΗ Μάνθου Πουλινάκη που μιλώντας στο NOVAΣΠΟΡ ΦΜ επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν συζητήσεις με τον Έλληνα εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή και προς το παρόν αναμένουμε τις εξελίξεις…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook