“Μπούκωσε” επιθετικά ο ΟΦΗ και έχασε 2 βαθμούς!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τζάμπα δύο βαθμούς έχασε ο ΟΦΗ που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έμεινε στο 0-0 σε πρεμιέρα πρωταθλήματος σε ένα κατάμεστο και φλεγόμενο “Γεντί Κουλέ” με περισσότερους από 7.000 φιλάθλους! Μάγεψε ο Γκαλέτι στο ντεμπούτο του που μπήκε και άλλαξε όλη την εικόνα του ΟΦΗ!

Δυνατό ξεκίνημα για τον ΟΦΗ

Με την στήριξη 7.000 φιλάθλων του, ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να περιορίζει σε παθητικό ρόλο τον Πανιώνιο. Με την μπάλα να περνάει πολλές φορές από τα πόδια των Μακρή, Κάλαϊτζιτς ο ΟΦΗ προσπαθούσε να γίνει επικίνδυνος και να απειλεί την εστία του Γιαννακόπουλου. Ωστόσο παρά την τεράστια κατοχή της μπάλας, φάσεις δεν μπορούσε να δημιουργήσει μπροστά από την εστία του Γιαννακόπουλου. Ο Πανιώνιος περίμενε τον ΟΦΗ στο κέντρο και άφησε στους παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη όλο το γήπεδο. Ωστόσο, αυτό δεν απέδωσε αφού ο Πανιώνιος ήταν καλά οργανωμένος στην άμυνα ενώ έλειπε από τον ΟΦΗ η φαντασία και η έλλειψη δημιουργίας στο επιθετικό κομμάτι. Έτσι, πέρασε το πρώτο 30λεπτο με τον ΟΦΗ να είναι αδικαιολόγητα ακίνδυνος.

Ο Γκαλέτι ανέβασε τον ΟΦΗ!

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον Πανιώνιο να μπαίνει πιο δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο αλλά χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο. Ο Δερμιτζάκης έριξε στο παιχνίδι τους Ζε Εντουάρντο, Γκαλέτι με τον δεύτερο να μπαίνει φουριόζος και να ανεβάζει τον ΟΦΗ. Ο Αργεντινός στην πρώτη του επαφή με την μπάλα άγγιξε το γκολ όταν έκανε το σουτ στο 69′ με τον Γιαννακόπουλο να διώχνει με υπερένταση την μπάλα. Ο Γκαλέτι έδωσε ταχύτητα στην επίθεση του ΟΦΗ ωστόσο και πάλι έλειψαν οι μεγάλες ευκαιρίες.

Με 10 ο Πανιώνιος στο τελευταίο δεκάλεπτο

Η πίεση του ΟΦΗ εντάθηκε ακόμα περισσότερο στα τελευταία 10 λεπτά με τον Πανιώνιο να μένει με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Λαμπρόπουλου. Η είσοδος των Ζε Εντουάρντο, Γκαλέτι ανέβασε πάρα πολύ τον ΟΦΗ που δεν μπορούσε να βρει όμως τον δρόμο προς την εστία του Γιαννακόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κλειστεί στην περιοχή τους όμως το γκολ δεν ήρθε με τον ΟΦΗ να ξεκινάει με το καλημέρα με γκέλα!

Ο ΟΦΗ είχε πολύ καλή εικόνα όμως το επιθετικό πρόβλημα που παρουσίασε στα φιλικά, συνεχίστηκε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος καθώς παρά την πολύ καλή εμφάνιση κόλλησε στην επίθεση!

 

 

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook