Ανακατεύει την τράπουλα ο “Δέρμι” με Βερόν, Γκαλέτι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναζητάει την κατάλληλη “φόρμουλα” για να βάλει τέλος στην κακή εικόνα της ομάδας και ετοιμάζει αλλαγές εν όψει Πλατανιά.

Όπως γράφαμε και τις προηγούμενες ημέρες, ένα από τα νέα πρόσωπα που θα δώσουν το παρόν στην αρχική 11αδα είναι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δείχνει ότι είναι πλέον έτοιμος να ξεκινήσει βασικός και κόντρα στους Χανιώτες θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, με την ελπίδα ότι θα δώσει το κάτι παραπάνω στην επίθεση του ΟΦΗ.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης προτίθεται να ανακατέψει την τράπουλα προκειμένου να βρει το κατάλληλο “φάρμακο” απέναντι στην δυστοκία που αντιμετωπίζει η ομάδα στην επίθεση και βέβαια κάτι τέτοιο επιβάλλεται ώστε να έρθει η νίκη που θα φέρει την ηρεμία στην ομάδα.

Πέραν του Λουτσιάνο Γκαλέτι, ένας άλλος συμπατριώτης του – ο Ματίας Βερόν – έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός καθώς και ο Παύλος Δερμιτζάκης βλέπει ότι η ομάδα “πάσχει” στον δημιουργικό τομέα. Η παρουσία του Αργεντινού “μαέστρου” είναι δεδομένο ότι θα δώσει έναν άλλο αέρα στην μεσαία γραμμή αφού η φαντασία του που διαθέτει – μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην επίθεση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook