Δερμιτζάκης: “Θέλουμε μια νίκη για να πάρουμε μπροστά”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Δερμιτζάκης επανέλαβε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας και τόνισε πως ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να πάρει την πρώτη του νίκη στο ματς της Δευτέρας με αντίπαλο τον Πλατανιά.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

Για το παιχνίδι με την Βέροια…

Μετά το παιχνίδι με την Βέροια, ένα παιχνίδι που δεn χρειάζεται να πούμε πολλά γιατί δεν είχαμε καλή απόδοση με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο. Στην συνέχεια είχαμε προβλήματα τακτικά. και έλλειψη βασικών αρχών. Σίγουρα οι 3 αναγκαστικές αλλαγές δεν μας έδωσαν την δυνατότητα να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Είναι ένα αποτέλεσμα που το ξεχάσαμε γρήγορα χωρίς αυτό να σημαίνει ως δεν κοιτάξαμε τα λάθη μας.

Για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά…

Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας όπως είναι όλα τα παιχνίδι αλλά τα πάντα εξαρτώνται από το πως θα είμαστε εμείς. Ο Πλατανιάς είναι μια σοβαρή ομάδα και οργανωμένη, έχει αλλάξει το ρόστερ και ψάχνει να βρει τον ρυθμό της. Είναι μια ομάδα με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Θέλει προσοχή, έχει δείξει πως σκοράρει. Θέλουμε τη νίκη για να ανέβουμε βαθμολογικά και για να πιστεψουμε ακόμα περισσότερο στις ικανότητας μας. Είναι ένα παιχνίδι που θέλει συγκέντρωση, πάθος δύναμη και φυσικά συγκέντρωση στο αγωνιστικό πλάνο που θα ακολουθήσουμε. Είναι κανόνας αυτό. Είμαι αισιόδοξος γιατί τα παιδιά δουλεύουν και αντιλαμβάνονται την κατάσταση. Θέλουμε τη νίκη σε συνδυασμό με καλό ποδόσφαιρο για να ευχαριστήσουμε το κόσμο μας. Τραυματίες είναι οι Παπάζογλου, Κυζιρίσδης και Ζορό οι οποίοι θα είναι έτοιμοι μετά τη διακοπή. Αγώνα δρόμου κάνει ο Κουστιανικούλης που θα δούμε προσεχώς αν τον έχουμε στην διάθεση μας για το παιχνίδι της Δευτέρας.Τα παιδιά αντιλαμβάνονται την κατάσταση και θέλουμε τη νίκη για τους λόγους που είπαμε. Βαθμολογικούς, αγωνιστικούς και ψυχολογικούς.

Για την κακή εικόνα που παρουσίασε ο ΟΦΗ στο ματς με την Βέροια…

Όταν μια ομάδα παρουσιάζει αυτά τα προβλήματα υπάρχουν διάφοροι λογοι. Ηταν ένα παιχνίδι για πολλούς λόγους μπορούμε να χάσαμε τα στοιχεία που θέλαμε. Δεν θέλω να αναφερθώ περισσότερο στο παιχνίδι της Βέροιας γιατί προέχει αυτό της Δευτέρας. Πολλές φορές αν δεις τα προβλήματα και τα δουλέψεις μακροπρόθεσμα μόνο καλό μπορείς να έχεις.

Για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας και αν εκτός από επιθετικό υπάρχει η περίπτωση να αποκτηθεί και αμυντικός…

Είχαμε στραφεί όπως όλοι γνωρίζεται στον Ταμούδο, τον οποίο δεν ήταν εύκολο να τον προσεγγίσεις αλλά και να πάρεις την θετική απάντηση του παίκτη. Αν έρθει θα μας βοηθήσει πολύ στο γκολ. Έχουν παρουσιαστεί κάποια οικογενειακά προβλήματα που μπορεί να τα ξεπεράσουμε. Υπάρχουν και άλοι παίκτες που μας απασχολούν. Δεν θα πάρουμε ένα παίκτη απλά για να πάρουμε. Θεωρώ πως με την ενημέρωση που έχω από τους γιατρούς πως μετά την διακοπή θα γυρίσει ο Παπάζογλου. Αν προκύψει κάτι μέσα στα περιθώρια που έχουμε ένας παίκτης που έκανε προετοιμασία θα το κοιτάξουμε. Ο Ταμούδο είναι ένας παίκτης με πλούσιο βιογραφικό που συγκαταλέγεται σε άλλη κατηγορία.Για τους αμυντικούς προέκυψε ένα πρόβλημα με τον Ζόρο. Εφόσον υπάρχουν παιδιά από την Κ20 θα προωθηθούν. Πιστεύουμε πολύ στους Φαζό και Δαμιανάκη και προσωπικά πιστεύω πως σε δύο χρόνια μπορεί να αποτελούν το βασικό αμυντικό δίδυμο του ΟΦΗ.Σήμερα θα ανακοινωθεί και ποιος από τους δύο θα είναι επαγγελματίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook