Με “Πέρο” αιχμή του δόρατος για το πρώτο τρίποντο της χρονιάς!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 25χρονος φορ θα αποτελέσει τον άνθρωπο που θα κληθεί να βγάλει τον ΟΦΗ από την δύσκολη θέση ελπίζοντας ότι θα σκοράρει κόντρα στον Πλατανιά στο πρώτο ΟΡΙΑΚΟ παιχνίδι της χρονιάς!

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, ο Περογαμβράκης θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης καθώς ο Παύλος Δερμιτζάκης πιστεύει ότι με την εκτελεστική δεινότητα και την ταχύτητα που διαθέτει, θα είναι σε θέση να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις προς την εστία του Πλατανιά.

Και βέβαια, ο Καβαλιώτης τεχνικός του ΟΦΗ πιστεύει ότι με την παρουσία του Λουτσιάνο Γκαλέτι θα είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα στην επίθεση καθώς ο Αργεντινός είναι σε θέση να προσφέρει, ταχύτητα, φαντασία αλλά και δημιουργία στην επίθεση του ΟΦΗ.

Ερωτηματικό η τρίτη θέση στην επίθεση

Την ίδια ώρα, είναι ερωτηματικό η τρίτη θέση στην επίθεση καθώς μετά την διαφαινόμενη απουσία του Βασίλη Κουτσιανικούλη, δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει βασικός ο Μάικλ Όγιος. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν έχει ενθουσιάσει με την μέχρι τώρα παρουσία του ωστόσο είναι δεδομένο ότι διαθέτει ταχύτητα και ταλέντο προκειμένου να δημιουργήσει ρήγματα από την αριστερή πλευρά.

Θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης διεκδικεί και ο Μιχάλης Φραγκουλάκης ενώ σε περίπτωση που ο έμπειρος μέσος μετακομίσει εκεί, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Ζε Εντουάρντο στον άξονα.

Ντεμπούτο Βερόν

Την ίδια ώρα, ο Αργεντινός «μαέστρος» του ΟΦΗ Ρικάρντο Ματίας Βερόν, πρόκειται να ξεκινήσει βασικός μιας και αναμφίβολα η ποιότητα και η κλάση του δίνει το κάτι παραπάνω στην μεσαία γραμμή του ΟΦΗ. Ο Βερόν αναμένεται να έχει έντονο ρόλο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού όπου ο ρόλος του θα είναι να δημιουργήσει ρήγματα στην αργή άμυνα του Πλατανιά.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook