Τζάμπα “Χ” για τον ΟΦΗ με τον Πλατανιά που δεν πέρασε το κέντρο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρουσιάζοντας τις ίδιες αδυναμίες στο δημιουργικό κομμάτι και την επίθεση, ο ΟΦΗ έμεινε στο 0-0 αγνοώντας τη νίκη και το γκολ μετά από 3 αγωνιστικές!

Με σύστημα 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο Δασκαλάκης γκολκίπερ, δεξί μπακ ο Μπούρμπος – αριστερό ο Μιλιάζες και οι Ζβασίγια, Τριποτσέρης αποτελούσαν το αμυντικό δίδυμο του ΟΦΗ. Μπροστά τους ήταν οι Μακρής, Βερόν με τον Ζε να έχει ελεύθερο ρόλο και τους Γκαλέτι, Κάλαϊτζιτς, Περογαμβράκης στην επίθεση.

Με την ώθηση της εξέδρας ο ΟΦΗ έδειξε την διάθεση να πιέσει από το πρώτο λεπτό προσπαθώντας για ένα γρήγορο γκολ που θα του έδινε την ώθηση για την συνέχεια. Οι γηπεδούχοι έχοντας την κατοχή,  έφτασαν αρκετές γύρω από την εστία του καλά αμυνόμενου Πλατανιά, ωστόσο τα χαλούσαν στην τελική πάσα και έτσι τα πρώτα λεπτά πέρασαν με τον Γεωργαλλίδη να μην ανησυχεί ιδιαίτερα εκτός από την φάση του 8΄ όπου ο ΟΦΗ έχασε την μεγαλύτερη του ευκαιρία στο πρώτο μέρος.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κάλαϊτζιτς, ο Περογαμβράκης έπιασε την κεφαλιά,η μπάλα όμως πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο Πλατανιάς βλέποντας τον ΟΦΗ να μην φτάνει με αξιώσεις στα καρέ του Γεωργαλλίδη άρχισε να ξεμυτίζει και στο 24΄ απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Ο Δασκαλάκης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ όταν ο Μπέλιτς έβγαλε την σέντρα, η μπάλα βρήκε στον Μιλιάζες που ανάγκασε τον γκολκίπερ του ΟΦΗ να διώξει σε κόρνερ.

Στο 37΄ οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν ξανά απειλητικοί όταν ο Ναζλίδης κατέβασε ωραία την μπάλα, ωστόσο το σουτ του δεν ήταν αξιόλογο με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Η τελευταία φάση στο πρώτο μέρος ήταν για τον Πλατανιά όταν στο 40΄το μακρινό σουτ του Ναζλίδη πέρασε λίγο άουτ.

Ο ΟΦΗ μπήκε αποφασισμένος στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο ο Γεωργαλλίδης έδειχνε ανίκητος.

Η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη ήρθε στο 47΄για τον ΟΦΗ όταν τον σουτ του Ζε Εντουάρντο έφυγε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Γεωργαλλίδης, σωστά τοποθετημένος μπλόκαρε το σουτ του Βερόν.

Στο 61΄ ο Γεωργαλλίδης έδειξε τα αντανακλαστικά του όταν ο Μπούρμπος έκανε τη σέντρα, ο Περογαμβράκης έκανε μία εξαιρετική κεφαλιά, αλλά ο Γιωργαλλίδης απέκρουσε εντυπωσιακά στη γωνία του.

Στο 64΄ είχαμε νέα μεγάλη επέμβαση από τον γκολκίπερ του Πλατανιά. Ο Γκαλέτι έκανε πολύ ωραία κίνηση και σέντρα από τα δεξιά πάρε-βάλε στον Ζε Εντουάρντο, που έπιασε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, αλλά ο Γιωργαλλίδης απέκρουσε και πάλι εντυπωσιακά.

Ο ΟΦΗ συνέχισε να πιέζει και στο 75΄ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία όταν η μπάλα στρώθηκε στον Ζε, ωστόσο το σουτ του δεν ήταν “γεμάτο”, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει άουτ.

Δείτε το LIVE του αγώνα

 

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook