Ο έλεγχος του ΟΦΗ από το Gentikoule!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έχασε ακόμα τρεις βαθμούς μέσα στο «Γεντί Κουλέ» και το Gentikoule βάζει τον έλεγχο στους ποδοσφαιριστές του – όπου ελάχιστοι ήταν εκείνοι που διασώθηκαν.

Σήφης Δασκαλάκης / 7
Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κατά την διάρκεια του αγώνα όπου ήταν θεατής. Έκανε σωστές εξόδους και πέρασε ένα πολύ ήσυχο απόγευμα.

Χρήστος Μπούρμπος / 8
Πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες του εμφανίσεις με την φανέλα του ΟΦΗ. Δυναμικός, κέρδισε όλες τις προσωπικές μονομαχίες ενώ βρήκε χώρους για να βγει και στην επίθεση. Μακράν, ο κορυφαίος παίκτης του ΟΦΗ.

Κάρλος Μιλιάζες / 5
Ο Πορτογάλος δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου και η εμφάνιση του ήταν ανάλογη με εκείνη της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο. Αμυντικά δεν είχε δουλειά, επιθετικά δεν έδωσε τίποτα στην ομάδα.

Λίνκολν Ζβασίγια / 5
Άστατος ο 22χρονος στόπερ του ΟΦΗ. Πήρε αρκετές φορές την μπάλα για να ανεβάσει τον ΟΦΗ δίχως να γνωρίζει τι να την κάνει. Δεν πιέστηκε όμως στο τέλος έκανε κάποια ατομικά λάθη που παραλίγο να στοιχίσουν στην ομάδα.

Θοδωρής Τριποτσέρης / 6
Ανέβηκε ψηλά φτάνοντας στο κέντρο του γηπέδου. Κουβάλησε την μπάλα αρκετές φορές και δοκίμασε πολλές «καμινάδες» που δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Δεν είχε πολύ δουλειά όμως στο τέλος κουράστηκε κάνοντας κάποια λάθη – απόρροια και του τραυματισμού του.

Γιώργος Μακρής / 6
Δεν συνέχισε στο ίδιο τέμπο με αυτό των δύο προηγούμενων αγωνιστικών. Ήταν ο παίκτης που έπαιρνε πρώτος την μπάλα από τα στόπερ όμως δεν μπόρεσε να δώσει το κάτι παραπάνω στον δημιουργικό τομέα. Στο τελευταίο 20λεπτο έκανε πολλές λάθος μεταβιβάσεις με αποτέλεσμα να μπλοκαριστεί και η υπόλοιπη ομάδα.

Ματίας Βερόν / 7
Στο ντεμπούτο του στο φετινό πρωτάθλημα, ο Αργεντινός έδωσε στην μεσαία γραμμή το καθαρό μυαλό που έψαχνε ο ΟΦΗ. Είχε καλή παρουσία όμως και εκείνος παρασύρθηκε από το «αλαλούμ» που επικρατούσε στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού της ομάδας.

Ζε Εντουάρντο / 5
Εγκλωβίστηκε στο πολυπρόσωπο κέντρο του γηπέδου όπου στοιβάχτηκαν αρκετοί παίκτες και των δύο ομάδων. Δεν έβγαλε ούτε φρεσκάδα, ούτε καθαρό μυαλό ενώ είναι ο μοιραίος παίκτης του ΟΦΗ με τις δύο μεγάλες ευκαιρίες που χάνει μέσα σε λίγα λεπτά.

Λουτσιάνο Γκαλέτι / 6
Ο Αργεντινός σταρ του ΟΦΗ ήταν συγκινητικός. Παρά το ότι δεν είναι έτοιμος ακόμα, έβγαλε όλο το 90λεπτο και από τα δικά του πόδια βγήκαν οι δύο φάσεις για γκολ που είχε ο ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο. Έμεινε από δυνάμεις μετά το 70’ όμως κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο.

Ζέλικο Κάλαϊτζιτς / 5
Η παρουσία του Σέρβου στο αριστερό άκρο της επίθεσης προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά. Πάντα φιλότιμος και έτοιμος να προσπαθήσει, δεν του «βγήκε» το παιχνίδι παίζοντας σε μια θέση – άγνωστη προς εκείνον. Μοιραία επιθετικά δεν βοήθησε καθόλου με την ομάδα να εμφανίζει ένα μεγάλο κενό στα αριστερά.

Αλέξης Περογαμβράκης / 6
Έχει το ένστικτο του killer και αυτό φάνηκε και χθες. Σε δύο φάσεις «άγγιξε» το γκολ με τις κεφαλιές που είχε. Δεν τροφοδοτήθηκε σχεδόν καθόλου, πάλεψε με τους ψηλότερους του Φαΐσκα, Ιντζίδη ωστόσο δεν πήρε τις μπαλιές που θα μπορούσαν να τον βγάλουν απέναντι στον Γεωργαλλίδη.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Μάικλ Όγιος / 5
Για ακόμα ένα ματς ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Δεν βοήθησε καθόλου, έχανε συνεχώς την μπάλα ενώ φαίνεται ότι μέχρι τώρα δεν μπορεί να βγάλει τίποτα μέσα στο γήπεδο.

Ανδρέας Λαμπρόπουλος / 5
Δεν μπορεί να κριθεί αφού όταν μπήκε στο γήπεδο περιφερόταν γύρω – γύρω δίχως να μπορεί να βοηθήσει. Σίγουρα, η παρουσία του θα δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα.

Μιχάλης Φραγκουλάκης / 5
Μπήκε στο 88’ και κατά συνέπεια δεν μπορεί να κριθεί καθόλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook