«Ανοικτές οι πόρτες μας για τον οποιοδήποτε»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την ανταπόκριση του κόσμου στην Γενική Συνέλευση της 3ης Αυγούστου περιμένουν στον ΟΦΗ τόσο για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου όσο και για την συμμετοχή στα κοινά της ομάδας.

Kαι μπορεί η θητεία της διοίκησης ήταν τριετούς χρονικής διάρκειας ωστόσο το γεγονός ότι αποφασίστηκε η ανάδειξη νέας διοίκησης αποτυπώνει και την διάθεση των στελεχών του ΟΦΗ να “ανοίξουν τις πόρτες” στον οποιοδήποτε που θέλει να συμμετάσχει στη νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ένα θέμα που “καίει” τον ΟΦΗ είναι οι τελευταίες δηλώσεις του Νίκου Μαχλά με τις οποίες ο πρόεδρος της ομάδας έκανε γνωστές τις σκέψεις του για αποχώρηση από την προεδρία της ομάδας. Αυτό το θέμα δεν συζητήθηκε στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Πέμπτης ωστόσο είναι δεδομένη η πίεση που θα δεχτεί ο Νίκος Μαχλάς προκειμένου να παραμείνει στην θέση του προέδρου ενώ η οριστική απόφαση θα παρθεί σε συνδυασμό με τις επόμενες εξελίξεις και το ενδεχόμενο να παρουσιαστούν ενδιαφερόμενοι που θα θελήσουν να ασχοληθούν με τον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook