“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

20130905-113920.jpg

Δείτε και σήμερα, μέσα από το Gentikoule, τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου μέσα από το Gentikoule

Γάτα

Ερωτας Δερμιτζάκη με Περογαμβράκη

Το συμβόλαιο του Αήέξη ΠερογαμΒράκη Λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη ο παίκτης απασχολεί δύο ομάδες της Σούπερ Λίγκας και μία που έρχεται με ταχύτητα προς τα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Τον Αλέξη Περογομβρόκη χρησιμοποίησε ο Παύλος Δερμιτζάκης στην κορυφή της επίθεσης του ΟΦΗ εναντίον του Πλατανιά. Γκολ μπορεί να μην έβαλε ο 25χρονος επιθετικός, αλλά ο Καβαλιώτης τεχνικός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση του.
Αναγνωρίζει, μάλιστα ο Δερμιτζάκης ότι η θέση του ΠερογαμΒράκη είνοι είτε δεύτερος επιθετικός είτε περιφερειοκός και έτσι θέήει νο τον αξιοποιήσει όταν επιστρέψουν και οι τραυματίες.
«Τον εκτιμάει πολύ και θα ήθελε να δουλέψει μαζί του διότι θεωρεί ότι έχει πολλά περιθώρια Βελτίωσης», λένε όσοι έχουν συζητήσει με τον προπονητή του ΟΦΗ για τον Κρητικό επιθετικό.

Goal

Ανοίγει η θύρα 6

Στο φουλ είναι οι εργασίες στη θύρα 6 του «Γεντί Κουλέ» προκειμένου στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης να ανοίξει και ο ΟΦΗ να έχει τουλάχιστον ακόμα 500 οπαδούς στο πλευρό του. Κύριο μέλημα είναι να βαθύνουν οι δυο πάγκοι προκειμένου ο κόσμος να μην έχει τη δυνατότητα να πλησιάζει προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ηδη ξεκίνησε η ανακατασκευή ενώ στη συνέχεια θα τοποθετηθούν τα προστατευτικά καλύμματα ύστερα από εντολή της αστυνομίας.
Σε ό,τι αφορά την αναζήτηση επιθετικού, αυτή αναμένεται να έχει τελειώσει μέσα στο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να έχει τουλάχιστον μια εβδομάδα χρονικό περιθώριο για να εγκλιματιστεί.

Sportday

Στηρίζει Δερμιτζάκη

Δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Παύλου Δερμιτζάκη. Αυτό ξεκαθάρισε χθες ο Μάνθος Πουλινάκης. Μπορεί ο Καβαλιώτης τεχνικός να αποδοκιμάστηκε τη Δευτέρα το βράδυ στο «Γεντί Κουλέ» και να συγκεντρώνει πολλά πυρά ωστόσο ο πρόεδρος του ΟΦΗ τον στηρίζει, τουλάχιστον προς το παρόν. Μάλιστα, αυτό που προέχει για τους διοικούντες είναι η ενίσχυση της ομάδας μ’ έναν φορ. ύστερα από το «ναυάγιο» της υπόθεσης με τον Ραούλ Ταμούδο. Δεν αποκλείεται, επίσης, ο ΟΦΗ να επεκτείνει τις αναζητήσεις του και σε αριστερό χαφ. αφού ο Ογιος δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να βοηθήσει. Κατά τ’ άλλα. στην ΠΑΕ περιμένουν την απάντηση του ΠΟΑ για φιλικό το Σαββατοκύριακο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook