Επιστροφή με γκολ για “Κούτσια” που φώναξε παρών εν όψει Αστέρα Τρίπολης!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ όπως και στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό προβλημάτισε για κάτι παραπάνω από 70 λεπτά, βρέθηκε να χάνει με 0-2 ωστόσο με 3 γκολ στο τελευταίο τέταρτο πήρε τη νίκη με 3-2.

Με μοναδική εξαίρεση τον Ζε και με θετικό στοιχείο την επανεμφάνιση του Κουστιανικούλη, ο οποίος σκόραρε και έδειξε πανέτοιμος για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ο ΟΦΗ προβλημάτισε και παρουσίασε τις γνωστές του αδυναμίες.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά  για τον ΟΦΗ και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτεί ο ΠΟΑ, ο οποίος στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ της εστίας του Αγριμάκη άνοιξε το σκορ στο 4΄. Ο Γιακουμάκης με ωραία ατομική ενέργεια, πέρασε τον Μπανούση και με δυνατό σουτ νίκησε τον Αγριμάκη κάνοντας το 0-1. Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει στην συνέχεια και η πρώτη ευκαιρία ήρθε με τον Όγιος στο 10΄όμως το σουτ του Αργεντινού πέρασε άουτ. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι εκτός από κάποιες ατομικές προσπάθειες του Ζε που απείλησε στο 14΄ και στο 35΄δεν έδειξαν κάτι παραπάνω στο πρώτο μέρος.

Στην πρώτη καλή στην επανάληψη ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν στο διαγώνιο σουτ του Όγιος οι αμυντικοί του ΠΟΑ απομάκρυναν πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Έχοντας προβληματική εικόνα ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάτι μέχρι το 70΄ και ο πολύ καλός ΠΟΑ έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον Γιακουμάκη.

Οι γηπεδούχοι αποφάσισαν έστω για ένα δεκαπεντάλεπτο να σοβαρευτούν και με τέρματα των Γκαλέτι, Όγιος και Κουτσιανικούλη έφτασε τελικά στην νίκη αν και δεν την άξιζε.

ΟΦΗ: Αγριμάκης (20′ Δασκαλάκης), Μπούρμπος, Μονιάκης, Τριποτσέρης Μπανούσης (54′ Δαμιανάκης), Κάλαιτζιτς (69′ Κουτσιανικούλης), Γκαϊτάν (46′ Γκαλέτι), Ζε Εντουάρντο, Όγιος, Φραγκουλάκης, Περογαμβράκης.

ΠΟΑ: Συνάνης,Χαλκιαδάκης (80′ Βρετός),Αραβιάκης (46′ Γιακουμάκης Γ.),Πετράκης (80′ Καρβελάς),Πρωτογεράκης (46′ Παπαδομιχελάκης),Γιακουμάκης Μ, Μαραγκάκης (46′ Πλουσής),Καργιωτάκης (46′ Καλομοίρης),Φραγκιαδάκης (80′ Σχοιναράκης),Μπουτσάκης,Γιακουμάκης Π (82′ Νύχταρης).

Το LIVE των αναμετρήσεων

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook