Καταλήγουν σε Μακουκούλα – δεν αποκλείεται να έρθει ακόμα και την Τρίτη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πανύψηλος επιθετικός Αρίζα Μακουκούλα είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων του ΟΦΗ για την ενίσχυση της επίθεσης και δεν αποκλείεται να έρθει στην Ελλάδα ακόμα και την Τρίτη ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Η πλευρά του ΟΦΗ βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με αυτήν του Κονγκολέζου φορ και πρώτιστο μέλημα για την ομάδα και τον Παύλο Δερμιτζάκη είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Για αυτόν τον λόγο, σκοπός είναι να περάσει από εργομετρικά τεστ προκειμένου να διαπιστώσουν στον ΟΦΗ σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Μακουκούλα και κυρίως πότε θα είναι διαθέσιμος να παίξει.

Πάντως, οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι η υπόθεση του κινείται σε πολύ καλό επίπεδο και δεν αποκλείεται ο Μακουκούλα να έρθει στην Ελλάδα μέσα στα επόμενα 24ωρα προκειμένου να περάσει από εργομετρικά τεστ και στην συνέχεια – εφόσον τα περάσει με επιτυχία – να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στον ΟΦΗ ισχυρίζονται ότι δεν έχει κλείσει οριστικά και η άλλη υπόθεση που εξετάζουν ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αρίζα Μακουκούλα είναι εκείνος στον οποίο έχουν επικεντρώσει όλο το βάρος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook