Για πρώτη φορά κομπλέ ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για μια ομάδα με το δικό του ρόστερ και το βάθος που θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχει, δεν πρέπει να υπάρχει δικαιολογία. Όμως είναι η πραγματικότητα: Ο ΟΦΗ για πρώτη φορά από την αρχή της χρονιάς θα παρουσιαστεί χωρίς προβλήματα.

Στην τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο Παύλος Δερμιτζάκης θα είναι σε θέση να διαχειριστεί το πλήρες ρόστερ του ΟΦΗ. Σε αυτό συντελούν βεβαίως οι επιστροφές του Θανάση Παπάζογλου που για πρώτη φορά την φετινή σαιζόν θα είναι στην διάθεση του τεχνικού του ΟΦΗ. Και αν μη τι άλλο, η επιστροφή του 25χρονου επιθετικού λύνει αρκετά προβλήματα στην γραμμή κρούσης του ΟΦΗ που μέχρι στιγμής έχει μείνει… άκαπνη.

Συν τοις άλλοις, επιστρέφει και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης που έλειψε πάρα πολύ από τα παιχνίδια με την Βέροια και τον Πλατανιά ενώ μην ξεχνάμε ότι μεγαλώνει και ο βαθμός ετοιμότητας του Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Παράλληλα, επιστρέφει και ο Μαρκ Ζόρο με τον Γρηγόρη Κυζιρίδη ενώ ήδη κινείται σε ρυθμούς 11αδας και ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος που δεν υπολογιζόταν από τον Δερμιτζάκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook