Και όμως ο ΟΦΗ είχε 24 τελικές προσπάθειες!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εν αντιθέσει με τις προηγούμενες αγωνιστικές όπου ο ΟΦΗ δεν τράβηξε, χθες είδαμε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο – έστω και αν η ομάδα δεν κέρδισε. Ούτε λίγο, ούτε πολύ – ο ΟΦΗ έκανε 24 τελικές προσπάθειες έναντι 11 του Αστέρα Τρίπολης.

Ο ΟΦΗ για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο ωστόσο το χθεσινό δείγμα γραφής ήταν το καλύτερο που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής. Η κατήφεια και η απογοήτευση δεν έλειπαν μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αφού η ομάδα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη σε ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι.

Παρ’ όλα αυτά, όλοι είχαν να λένε ότι ο ΟΦΗ έκανε χθες την καλύτερη του εμφάνιση – απέναντι ασφαλώς και στην καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισε μέχρι τώρα. Γιατί η αλήθεια είναι ότι ο Αστέρας Τρίπολης είναι η μέρα με τη… νύχτα κόντρα στον Πανιώνιο και τον Πλατανιά.

Και όμως αυτός ο ΟΦΗ, είχε 24 τελικές προσπάθειες απέναντι στον Χερνάντες – έχοντας την ατυχία να διαθέτει μοιραίο παίκτη τον Ζε Εντουάρντο που ήταν πάντως από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας. 

Ακόμα και μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στα “πηγαδάκια” που είχαν σχηματίσει στα αποδυτήρια του “Γεντί Κουλέ” δεν έκρυβαν την πίστη τους στις δυνατότητες της ομάδας. “Δεν θα συνεχιστεί για πολύ αυτή η γκαντεμιά. Σύντομα θα μας γυρίσει και θα πάρουμε αυτά που αξίζουμε. Έπρεπε να έχουμε 4 με 5 βαθμούς παραπάνω” έλεγαν οι παίκτες του ΟΦΗ μετά το τέλος του αγώνα στο “Γεντί Κουλέ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook