Ολοκληρώνει την προετοιμασία του και πετά για Αθήνα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την τελευταία του προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟ θα πραγματοποιήσει σήμερα ο ΟΦΗ ο οποίος πάει με απουσίες στην Αθήνα αλλά με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα

Η εικόνα της ομάδας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης άφησε μια ευχάριστη γεύση. Μπορεί η νίκη να μην ήρθε για τον ΟΦΗ που ήταν και το ζητούμενο, ωστόσο το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα και οι φάσεις που δημιούργησε άφησαν μια αισιοδοξία για την συνέχεια.

Στον ΟΦΗ θέλουν η εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα να έχει και συνέχεια έτσι ώστε η ομάδα να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Λεωφόρο. Στην ομάδα θέλουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο και γνωρίζουν καλά πως με μια νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό όλο το κλίμα μπορεί να αντιστραφεί.

Ο ΟΦΗ θα πάει με δύο σημαντικές απουσίες στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τους “πράσινους”. Οι Γκαλέτι και Μονιάκης δεν πήραν μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης και έτσι τέθηκαν νοκ-άουτ από το παιχνίδι του Σαββάτου.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης κάνει τα πλάνα του χωρίς τους δύο προαναφερθέντες παίκτες και σκέφτεται να παρατάξει ένα σχήμα με  σύστημα 4-2-3-1.

Ο Δασκαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Μπούρμπος, στο αριστερό επιστρέφει ο Μιλιάζες, με το αμυντικό δίδυμο να αποτελείτε από τους Τριποτσέρη και Σβασίγια. Μακρής, Βερόν και Ζε θα είναι στο χώρο του κέντρου, αριστερά θα βρίσκεται ο Περογαμβράκης, δεξιά ένας εκ των Κουτσιανικούλη ή Λαμπρόπουλου και στην κορυφή ο Παπάζογλου. 

Σήμερα στις 17:00 θα γίνει η τελευταία προπόνηση και έπειτα θα επιλεγεί η αποστολή που στις 20:30 που θα “πετάξει” για την Αθήνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook