Ξεκινάει από την Λεωφόρο την αντεπίθεση του

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Oι “ασπρόμαυροι” με οδηγό τους την καλή εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης θα επιδιώξουν να φύγουν αλώβητοι από την Λεωφόρο . Ο Παναθηναϊκός των 4 πρώτων αγωνιστικών δεν τρομάζει και στον ΟΦΗ θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο ώστε να πάρουν κάτι βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά εν όψει της δύσκολης συνέχειας καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο “Γεντί Κουλέ”.

Στην αποστολή του ΟΦΗ μετέχουν οι:

Δασκαλάκης, Φερναντέζ, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Στάθης, Ζόρο, Τριποτσέρης, Ζβαστίγια, Βερόν, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Νιμανί, Παπάζογλου, Περογαμβράκης, Ροβίθης, Όγιος και Ζε.

Όσο αφορά τα πλάνα του Παύλου Δερμιτζάκη για την σημερινή αναμέτρηση αναμένεται να δούμε τον ΟΦΗ σε σχήμα 4-2-3-1. Ο Δασκαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Μπούρμπος, στο αριστερό επιστρέφει ο Μιλιάζες, με το αμυντικό δίδυμο να αποτελείτε από τους Τριποτσέρη και Σβασίγια. Μακρής, Βερόν και Ζε θα είναι στο χώρο του κέντρου, αριστερά θα βρίσκεται ο Περογαμβράκης, δεξιά ένας εκ των Κουτσιανικούλη ή Λαμπρόπουλου και στην κορυφή ο Παπάζογλου. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook