Έχασε ο ΟΦΗ στην Λεωφόρο με ένα σουτ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ζβασίγια κρέμασε τον ΟΦΗ στο 46′ και παίζοντας με 10 παίκτες έχασε με το μοναδικό σουτ που έκανε ο Παναθηναϊκός!

Ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας έναν τραγικό Παναθηναϊκό που σε καμία περίπτωση δεν απείλησε την εστία του Δασκαλάκη. Το σημείο που έκρινε το παιχνίδι ήταν η χαζή αποβολή του Ζβασίγια στο 46′ που υποχρέωσε τον ΟΦΗ να παίξει με 10 παίκτες για ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.

Απέναντι σε μια ομάδα που δεν απείλησε ούτε μια φορά την εστία του Δασκαλάκη, ο ΟΦΗ στάθηκε αντάξιος της μοίρας του αφού δεν πίστεψε αρκετά ότι μπορούσε να φύγει από την Λεωφόρο με βαθμό ή βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΟΦΗ έδωσε χώρο στον Παναθηναϊκό που αν και είχε την κατοχή της μπάλας – δεν απείλησε ποτέ την εστία του Σήφη Δασκαλάκη.

Από την άλλη πλευρά, οι ποδοσφαιριστές του Παύλου Δερμιτζάκη υστέρησαν αρκετά στον δημιουργικό τομέα και την κατοχή της μπάλας αφού γίνονταν αρκετά λάθη ενώ την ίδια ώρα δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των Κουτσιανικούλη, Περογαμβράκη που πέρασαν απαρατήρητοι.

Μετά την ανόητη αποβολή του Ζβασίγια, ο ΟΦΗ υποχρεώθηκε σε παθητικό ρόλο και στην μοναδική φάση που έκανε ο Παναθηναϊκός, πέτυχε το γκολ με το μακρινό σουτ του Μπεργκ.

Σοβαρά λάθη από Δασκαλόπουλο – Γεωργιάδη!

Παρά την μέτρια εικόνα του ΟΦΗ, το παιχνίδι καθορίστηκε και από τα σοβαρά λάθη του Δασκαλόπουλου και του δεύτερου βοηθού του, Γεωργιάδη. Ο Κορίνθιος ρέφερι δεν άφησε το πλεονέκτημα σε φάουλ στον Παπάζογλου ενώ ο Κουτσιανικούλης έβγαινε μόνος απέναντι στον Καπίνο ενώ ο Γεωργιάδης δεν σηκώνει την σημαία αφήνοντας τον Μπεργκ – στην φάση του γκολ – να την ξεκινάει από θέση οφσάιντ ενώ σταματάει τον Παπάζογλου που έμπαινε μόνος με το Νάνο να τον καλύπτει!

Κομβικό ματς με ΠΑΟΚ

Το δύσκολο πρόγραμμα για τον ΟΦΗ συνεχίζεται καθώς θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή έχοντας φτάσει στην 6η αγωνιστική μένοντας στους 3 βαθμούς και δίχως νίκη! Κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, μοναδικός στόχος είναι η νίκη και πλέον τα περιθώρια στενεύουν!

Δείτε το LIVE του αγώνα

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook