Ο ΖΟΡΟ έδωσε την λύση στο 94′

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ήταν μέτριος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα απέναντι στην Καλλιθέα όμως η κεφαλιά του Ζόρο στο 94′ έκανε το 0-1 δίνοντας τη νίκη .

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το παιχνίδι με αρκετές αλλαγές στην 11αδα και βασικούς τους Λαμπρόπουλο, Φραγκουλάκη, Όγιος και Φερνάντες προκειμένου να πάρουν ανάσες άλλοι παίκτες εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη ξεκίνησαν δυνατά στο παιχνίδι και στα πρώτα πέντε λεπτά έχασαν δυο μεγάλες ευκαιρίες με τους Όγιος και Περογαμβράκη.

Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν η ίδια με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του ΟΦΗ. Η Καλλιθέα ισορρόπησε το παιχνίδι δίχως ωστόσο να απειλήσει την εστία του Φερνάντες.
Ο ΟΦΗ πάλι δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός εμφανίζοντας τις γνωστές αδυναμίες που έχει παρουσιάσει και στα προηγούμενα παιχνίδια: Βαθιές μπαλιές προς την περιοχή της Καλλιθέας ενώ δεν βοήθησε καθόλου ο Όγιος που πέρασε απαρατήρητος στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δερμιτζάκης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Κουτσιανικούλη και Νιμανί με στόχο να γίνει πιο επιθετικός. Ωστόσο και πάλι δεν υπήρξε βελτίωση. Ο ΟΦΗ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία με τον Φραγκουλάκη να στέλνει στο δοκάρι την μπάλα ενώ στην συνέχεια ο Κουτσιανικούλης έστελνε άουτ την μπάλα.

Η εικόνα του ΟΦΗ δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με τους παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη να μην απειλούν αλλά αντιθέτως να απειλούνται στο τελευταίο 10λεπτο με τον Φερνάντες να λέει όχι στους γηπεδούχους. Τελικά, στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, ο Ζόρο με κεφαλιά έκανε το 0-1 δίνοντας τη νίκη.

Πάντως, όπως και να’ χει, απαιτείται πολύ μεγαλύτερη βελτίωση εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ που ασφαλώς είναι πολύ πιο δύσκολος από αυτόν κόντρα στην Καλλιθέα.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook