Nα κάνει “σεφτέ” κόντρα στον ΠΑΟΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ αγνοεί τη λέξη νίκη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και στοχεύει κόντρα στον ΠΑΟΚ (LIVE 18:15 Athletic Radio 104,2 και Gentikoule) να κάνει “σεφτέ” ώστε να ανασάνει βαθμολογικά αλλά να πάρει και την απαραίτητη ψυχολογική τόνωση για την συνέχεια.

Η χαρά της πρώτης νίκης για τον ΟΦΗ ήρθε την Πέμπτη κόντρα στην Καλλιθέα για το κύπελλο και στην ομάδα ευελπιστούν να έχει συνέχεια και στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μετράει μόλις 3 βαθμούς στις πρώτες 5 αγωνιστικές του πρωταθλήματος κάτι που δεν φανταζόταν ούτε ο πιο απαισιόδοξος οπαδός της. Η ανάγκη για βαθμούς είναι μεγάλη και πόσο μάλλον το τρίποντο που αποτελεί άγνωστη λέξη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα για τον ΟΦΗ.

Για την αποστολή στην σημερινή αναμέτρηση ο Παύλος Δερμιτζάκης επέλεξε 20 παίκτες που είναι οι εξής:

Φερναντέζ, Δασκαλάκης, Μονιάκης, Μιλιάζες, Μπούρμπος, Στάθης, Ζβασίγια, Ζόρο, Τριποτσέρης, Βερόν, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Μακουκούλα, Ροβίθης, Ζε, Λαμπρόπουλος και Φραγκουλάκης.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ φαίνεται να προσανατολίζει σε ένα σχήμα σαν αυτό που ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο με μόνη αλλαγή αυτή του Ζόρο που θα ξεκινήσει το ματς αντί του Σβασίγια.

Έτσι αναμένεται να δούμε τον Δασκαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Μπούρμπο στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Μιλιάζες (έχει μικρό προβάδισμα έναντι του Μονιάκη) στο αριστερό και τους Τριποτσέρη και Ζόρο να αποτελούν το αμυντικό δίδυμο. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Ζε, Μακρής και Βερόν, ενώ η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Κουτσιανικούλη, Περογαμβράκη και Παπάζογλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook