Σεβάστηκε τον ΠΑΟΚ – δικαιούταν κάτι περισσότερο!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και με τις δύο ομάδες να μπορούν να θεωρήσουν εαυτόν αδικημένες από το αποτέλεσμα ΟΦΗ και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Ο ΟΦΗ μετρώντας 5 παιχνίδια χωρίς νίκη μπήκε αποφασισμένος στο παιχνίδι θέλοντας να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που θα του έδινε την ψυχολογική τόνωση στην συνέχεια.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 7΄ με τον Χακόμπο να διώχνει το φάουλ του Μιλιάζες. Ένα λεπτό αργότερα ήρθε η δεύτερη προειδοποιητική βολή από τον ΟΦΗ όταν το σουτ του Μακρή έφυγε μόλις άουτ.

Ο ΟΦΗ συνέχισε σε υψηλούς ρυθμούς και στο 15 άνοιξε το σκορ. Ο Κουτσιανικούλης βρήκε ωραία με το κεφάλι τον Περογαμβράκη και αυτός από κοντά άνοιξε το σκορ.

Ο ΠΑΟΚ άρχισε να ανεβάζει στροφές μετά το 20΄και στο 25΄απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι όταν το σουτ του Αθανασιάδη απομάκρυνε ο Χακόμπο.  Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή στην συνέχεια ωστόσο δεν φάνηκαν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του Δασκαλάκη, με μοναδική εξαίρεση την φάση στο 41΄όταν ο Λάζαρ έκανε το σουτ και ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ έδιωξε με δυσκολία.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με καλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Στο 48΄ ο Μιλιάζες μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Χακόμπο να πέσει στην γωνία του και να αποκρούσει.

Στο 54΄ ο ΠΑΟΚ παρολίγο να φέρει το παιχνίδι στα ίσια όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Μακρής στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπαλα με το κεφάλι, την έστειλε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Δασκαλάκη.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει με τον ΟΦΗ με συμπαγή άμυνα να προσπαθεί να κλείσει τους διαδρόμους. Οι φιλοξενούμενοι είχαν διπλή χαμένη ευκαιρία στο δίλεπτο 68-69. Αρχικά ο Δασκαλάκης με ωραία επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Βούκιτς. Στην συνέχεια μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Βούκιτς έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως πέρασε μόλις άουτ.

Με την κατοχή να είναι 62-38 υπέρ του δικεφάλου ο ΟΦΗ προσπαθούσε να κλείσει τους διαδρόμους και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις ενώ ο ΠΑΟΚ κυρίως με στημένα προσπαθούσε να ισοφαρίσει κάτι που και κατάφερε. Στο 74΄ ο Λίνο εκτέλεσε το φαουλ και μετά απο καραμπόλα η μπάλα βρήκε τελευταίο το Νέτσιντ και κατέληξε στα δίχτυα.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο τέρμα και να φτάσουν στη νίκη. Ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλη ευκαιρία για το 1-2 στο 83΄ όταν ο Δασκαλάκης ενστικτωδώς έδιωξε την κεφαλιά του Αθανασιάδη. Τρία λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ απείλησε ξανά με την κεφαλιά του Νέτσιντ να περνάει άουτ.

Στο 88΄ ο Περογαμβράκης έβγαλε φάτσα με τον Χακόμπο τον Μακουκούλα, ο οποίος καθυστέρησε με αποτέλεσμα να κοπεί από τον Κατσουράνη. Ένα λεπτό αργότερα ο ΟΦΗ είχε νέα καλή στιγμή όταν μετά τη σέντρα του Μιλιάζες ο  Κουτσιανικούλης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας η οποία πέρασε άουτ.

Ο ΟΦΗ είχε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 91΄ όταν ο Μακουκούλα έκανε το σουτ όμως ο Χακόμπο απέκρουσε.

Το live της αναμέτρησης 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook