Ούτε τώρα! 5η ισοπαλία για τον ΟΦΗ που έμεινε στο 1-1 με τον Πανθρακικό!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο ΟΦΗ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Φραγκουλάκη παίρνοντας την 5η ισοπαλία σε 7 αγωνιστικές – δίχως ωστόσο να πάρει ούτε σήμερα την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Νωθρό το ξεκίνημα για τον ΟΦΗ που έδωσε χώρο στον Πανθρακικό με αποτέλεσμα εκείνος να πάρει την κατοχή της μπάλας και να πιέζει ώστε να γίνει επικίνδυνος. Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει και μετά το πρώτο 10λεπτο της αναμέτρησης και έπαιζε κυρίως από την δεξιά πλευρά με τους Μπούρμπο, Περογαμβράκη.

Κοιμήθηκε η άμυνα του ΟΦΗ και 1-0

Παρά το γεγονός ότι ο Πανθρακικός δεν έδειχνε ότι μπορεί να απειλήσει, ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους μετά από μια αδράνεια στο κέντρο της άμυνας του ΟΦΗ όταν ο Ρομέου βρέθηκε εντελώς αφύλαχτος μετά την κεφαλιά – πάσα του Κάσες. Ο ΟΦΗ δεν αντέδρασε με αποτέλεσμα να παραμείνει το 1-0 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Αντίδραση και γκολ από τον ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ κατάφερε να αντιδράσει με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όταν ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα δεν βρήκε πουθενά και έγινε το 1-1 στο 50ο λεπτό. Παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ σκόραρε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, δεν υπήρξε συνέχεια στην απόδοση του με αποτέλεσμα ο Πανθρακικός να πάρει την κατοχή της μπάλας – δίχως να κάνει κάποια σοβαρή ευκαιρία.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης πέρασε στο παιχνίδι Λαμπρόπουλο, Φραγκουλάκη δίχως ωστόσο να υπάρχει συνέχεια στην απόδοση του με αποτέλεσμα να έρθει το τελικό 1-1 ενώ ο ΟΦΗ είχε μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία στο 89′ με τον Σέρεμετ να διώχνει τα εξ’ επαφής σουτ των Περογαμβράκη, Λαμπρόπουλου.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook