Τέλος ο Δερμιτζάκης – “Δεν ευθύνεται μόνο ο προπονητής για την πορεία του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Και επίσημο έγινε το… “διαζύγιο” ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παύλο Δερμιτζάκη. “Είναι δεδομένο ότι για την μέτρια βαθμολογική πορεία της ομάδα δεν ευθύνεται μόνο ο ίδιος” δήλωσε ο Μάνθος Πουλινάκης.

Πέραν της ανακοίνωσης της λύσης της συνεργασίας με τον πρώην, πλέον, προπονητή του ΟΦΗ – στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ υπάρχει και δήλωση του Μάνθου Πουλινάκη που αναφέρεται τόσο στην αποχώρηση του Παύλου Δερμιτζάκη όσο και στον… επόμενο: «Πήραμε μια απόφαση με πολύ βαριά καρδιά να τερματίσουμε την συνεργασία με έναν άνθρωπο που ήταν τιμή μου που τον γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί του. Είναι δεδομένο ότι για την μέτρια βαθμολογική πορεία της ομάδα δεν ευθύνεται μόνο ο ίδιος, αλλά όπως γίνεται στο ποδόσφαιρο ο προπονητής είναι το εύκολο «θύμα» λέει αρχικά για το “διαζύγιο” με τον Παύλο Δερμιτζάκη ενώ για τις επαφές που θα γίνουν υπογραμμίζει ότι “δεν έχω μιλήσει με κανένα προπονητή αλλά πλέον θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Να πάρουμε έναν προπονητή που θα είναι κοινά αποδεκτός, να τονώσει την ψυχολογία για να έρθουν άμεσα τα θετικά αποτελέσματα αλλά φυσικά και να είναι στα οικονομικά δεδομένα της ομάδας καθώς όπως έχω επαναλάβει πολλές φορές ο πρώτος και μεγάλος στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ μέσα από το 3ετές πρόγραμμα που έχουμε εκπονήσει από την περυσινή περίοδο”.

Και η ανακοίνωση της ΠΑΕ για το “διαζύγιο” με τον Παύλο Δερμιτζάκη

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Παύλο Δερμιτζάκη. Ο πρώην πλέον τεχνικός του ΟΦΗ συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Μάνθο Πουλινάκη και συμφώνησαν από κοινού να λυθεί η συνεργασία τους.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ εύχεται κάθε επιτυχία στον Παύλο Δερμιτζάκη στην συνέχιση της προπονητικής του καριέρας και να ξέρει ότι η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοικτή για να επιστρέψει και να δείξει τις αδιαμφισβήτητες ικανότητες του, που για διάφορες συγκυρίες δεν μπόρεσε να δείξει στην πρώτη του συνεργασία με την ομάδα μας