“Ρέστα” για προπονητή

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον ΟΦΗ έχουν ρίξει όλο το βάρος στην έλευση νέου προπονητή κάτι που θέλουν να τελειώνει το συντομότερο δυνατόν.

Μια εβδομάδα πριν το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ο ΟΦΗ βρίσκεται χωρίς προπονητή και οι άνθρωποι τις ομάδες κορυφώνουν τις συζητήσεις του με τους υποψήφιους στόχους ώστε να έρθει άμεσα αποτέλεσμα και ο νέος τεχνικός να πιάσει δουλειά.

Τα δύο ονόματα που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας είναι αυτά του Νίκου Νιόπλια και του Σάκη Τσιώλη. Ο πρώην τεχνικός της εθνικής Κύπρου, έχει τις ενστάσεις σχετικά με το αναλάβει την ομάδα καθώς εκλαμβάνει μία αντίδραση από μερίδα του κόσμου για το “πράσινο” παρελθόν και μέχρι στιγμής έχει τους ενδοιασμούς του για να αναλάβει την ομάδα. Ο πρώην τεχνικός του τριφυλλιού ήταν κάτι που μετέφερε στην συνομιλία που είχε με τον Μάνθο Πουλινάκη όπου και του τόνισε ότι δεν θα ήθελε να προκαλέσει διχασμό.

Όσον αφορά τον Σάκη Τσιώλη, ο θάνατος του αδερφού του ήταν κάτι που συγκλόνισε τον ίδιο και φυσικά άφησε σε δεύτερη μοίρα την δουλειά. Η πρώτη διερευνητική επαφή έχει γίνει με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό, ο οποίος δεν έδειξε να είναι αρνητικός στο να αναλάβει τον ΟΦΗ και περιμένει συγκεκριμένη πρόταση.

Ο χρόνος πάντως πιέζει τον ΟΦΗ με τους διοικούντες της ομάδας να θέλουν και οι ίδιοι να τελειώνει άμεσα το θέμα προπονητή στην ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook