Ούτε τώρα! 6η ισοπαλία σε 8 αγώνες για τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ανέτρεψε το 0-1 με το γκολ του Παπάζογλου όμως δεν μπόρεσε να πάρει ούτε σήμερα την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μένοντας στο 1-1 με τον Εργοτέλη.

O OΦΗ προσπάθησε από την αρχή του παιχνιδιού να πιέσει ψηλά επιχειρώντας να “κλειδώσει” τα ατού του Εργοτέλη. Το πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε η δύναμη και οι δυνατές μονομαχίες ενώ δεν έλειψε και η ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Παρά την κακή ποιότητα σε όσα είδαμε στα πρώτα 45΄ οι δύο ομάδες ουσιαστικά στην μοναδική ουσιαστική ευκαιρία που δημιούργησαν σκόραραν και έτσι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε βρίσκοντας τις 2 ομάδες ισόπαλες στο 1-1.

Ο Εργοτέλης για ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε πως με μιση φάση μπορεί να κάνει γκολ. Στο 28΄ο Διαμαντάκος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και άνοιξε το σκορ για τον Εργοτέλη. Τρία λεπτά νωρίτερα το σουτ του Φραγκουλάκη δεν ανησύχησε τον

Ο ΟΦΗ “πλήρωσε” με το ίδιο νόμισμα τον Εργοτέλη στο 41΄. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκαλέτι, ο Παπάζογλου έπιασε την κεφαλιά και έφερε το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το 1-1.

Η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη ήρθε στο 56΄ και ήταν για τους γηπεδούχους, όταν το σουτ του Φραγκουλάκη, βρήκε σε ετοιμότητα τον Αθανασίου που απομάκρυνε.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο ΟΦΗ έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ όταν ο  Φραγκουλάκης έβγαλε πολύ όμορφα τον Κουτσιανικούλη μόνο του με τον Αθανασίου. Ο παίκτης του ΟΦΗ έκανε το σουτ, ο τερματοφύλακας απέκρουσε, η μπάλα πήρε ύψος χτύπησε στο δοκάρι και επέστρεψε στον Αθανασίου.

Oι γηπεδούχοι είχαν νέα πολύ καλή στιγμή στο 76΄ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φραγκουλάκη ο Αθανασίου απόκρουσε από κοντά το σουτ του Παπάζογλου.

Η πρώτη φάση για τον Εργοτέλη ήρθε στο 77΄ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Πελέ η μπάλα πέρασε άουτ.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook