Το… χαρτάκι στους παίκτες και ο σκάουτερ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πορτογάλος καινοτομεί ζητώντας… χαρτάκι από τους παίκτες του με το τι θέλουν ενώ ζήτησε και την έλευση ενός σκάουτερ για την ανάλυση των αντιπάλων του ΟΦΗ.

Τους πάντες έχει κερδίσει ο Πορτογάλος τεχνικός, όχι μόνο με τον τρόπο δουλειάς αλλά και με την εργατικότητα του αφού “τρώει” ατελείωτες ώρες στο “Βαρδινογιάννειο” φεύγοντας σχεδόν μεσάνυχτα από το αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ.

Ο Σα Πίντο εξέπληξε και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ αφού τους ζήτησε να του γράψουν ένα χαρτάκι με το τι θέλουν από εκείνον και την ομάδα. Μάλιστα, στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές τους τόνισε ότι “εγώ θα τηρήσω αυτά που θα μου ζητήσετε και αλλά και εσείς θα τηρήσετε αυτά που θέλω εγώ. Θέλω να υπάρχει αλληλοσεβασμός μεταξύ μας για να τα πάμε καλά”.

Έχει τον χαρακτήρα του νικητή και αυτό φαίνεται να είναι το κέρδος του από το πέρασμά του από μεγάλες ομάδες τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής. Αυτό που θέλει και έχει πει στους ανθρώπους του ΟΦΗ είναι ότι θα προσπαθήσει να κάνει την ομάδα να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. «Σε ένα μήνα θα δείτε έναν διαφορετικό ΟΦΗ» τους είπε χαρακτηριστικά.