Nα αμβλύνει τις εντυπώσεις…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, ο ΟΦΗ θέλει να αμβλύνει τις εντυπώσεις και να συνδυάσει πρόκριση και καλό ποδόσφαιρο κόντρα στην Καλλιθέα (Live 18:00, Athletic Radio 104,2 και Gentikoule)

Οι “ασπρόμαυροι” μετά από μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων θέλουν να πάρουν την ψυχολογική ένεση που χρειάζεται για την συνέχεια και το κομβικής σημασίας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Άρη για το πρωτάθλημα.

Η σημερινή αναμέτρηση με την Καλλιθέα παρουσιάζει μια καλή ευκαιρία για το συγκρότημα του Σα Πίντο να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο και να συνδυάσει την πρόκριση της στους “16” του κυπέλλου με μία καλή εμφάνιση.

Όπως φάνηκε από τις τελευταίες προπονήσεις, ο Σα Πίντο σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές στην 11αδα του ΟΦΗ σε σχέση με αυτήν κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και σε σχέση με το ματς που ακολουθεί απέναντι στον Άρη.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Ντάνι Φερνάντεζ  που θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια του ΟΦΗ καθώς εκτός αποστολής βρίσκεται ο Σήφης Δασκαλάκης, ενώ όπως όλα δείχνουν θα γίνει και μια αλλαγή στο κέντρο της άμυνας προκειμένου να πάρει ανάσες κάποιος εκ των Τριποτσέρη, Ζόρο με τον Σβασίγια να παίρνει θέση βασικού.

Επίσης, βασικός θα ξεκινήσει ο Γιάννης Στάθης που θα πάρει την θέση του τιμωρημένου Μπούρμπου στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ αριστερά θα παραμείνει ο Μιλιάζες μιας και ο Μονιάκης έμεινε ξανά εκτός αποστολής.

Όσον αφορά την επίθεση, εκεί υπάρχουν κάποια ερωτηματικά καθώς φανέλα βασικού διεκδικεί ο Μάικλ Όγιος.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ αποτελείται από τους 

Φερνάντεζ, Γιαγκιόζη, Στάθη, Δαμιανάκη, Μιλιάζες, Τριποτσέρη, Ζόρο, Ζβασίγια, Μακρή, Κάλαϊτζιτς, Φραγκουλάκη, Λαμπρόπουλο, Παπάζογλου, Νιμανί, Μακουκούλα, Όγιος, Κουτσιανικούλη και Ζε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook