Mπαίνει σε ρυθμούς Άρη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την προσοχή του στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Άρη ρίχνει ο ΟΦΗ, με τους παίκτες της ομάδας να θέλουν να αντιστρέψουν το κλίμα και να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. 

Την προσοχή του στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Άρη ρίχνει ο ΟΦΗ, με τους παίκτες της ομάδας να θέλουν να αντιστρέψουν το κλίμα και να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Η πρόκριση που ήταν και το ζητούμενο στο παιχνίδι με την Καλλιθέα ήρθε για τον ΟΦΗ, ο οποίος όμως για ακόμα ένα παιχνίδι απογοήτευσε. Η Κρητική ομάδα για ένα ακόμα παιχνίδι δεν μπόρεσε να κερδίσει ακόμα και αν αγωνιζόταν κόντρα σε μια ομάδα που αγωνιζόταν σε χαμηλότερη κατηγορία. Ο ΟΦΗ σε 6 παιχνίδια που έχει δώσει στο “Γεντί Κουλέ” συμπεριλαμβανομένου και του χθεσινού δεν έχει καταφέρει να κερδίσει και το ζητούμενο πλέον κόντρα στον Άρη είναι η πρώτη νίκη, η οποία αγνοείται εδώ και 9 αγωνιστικές.

Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει για τον ΟΦΗ, ο οποίος βρίσκεται καθηλωμένος στην ουρά της βαθμολογίας έχοντας μόλις 6 βαθμούς και όπως πρέπει να αντιληφθούν και οι παίκτες τα περιθώρια στενεύουν.

Η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι της Κυριακής θα ξεκινήσει σήμερα με τον Σα Πίντο να περιμένει να δει αν υπάρχουν ελπίδες έτσι ώστε να προλάβουν το ματς οι Γκαλέτι και Περογαμβράκης. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook