“Μην βλέπω σκυμμένα κεφάλια”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Άρη με τον Σα Πίντο να ρίχνει το βάρος στην ψυχολογία. Μέσα Περογαμβράκης και Γκαλέτι.

Στον Άρη έχουν πλέον στραμμένη την προσοχή τους μετά το παιχνίδι κυπέλλου με την Καλλιθέα έχοντας ως μοναδικό στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Ο τεχνικός του ΟΦΗ μιλώντας στους παίκτες του, τους τόνισε ότι “δεν θέλω να έχετε σκυμμένα κεφάλια. Πάμε για τη νίκη την Κυριακή και είμαι σίγουρος ότι θα δώσετε και την ψυχή σας για να το πετύχετε”.

Βέβαια, το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο μιας και οι χθεσινές αποδοκιμασίες σε συνδυασμό με την εικόνα του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο έφεραν ένα όχι και τόσο ευχάριστο κλίμα μέσα στα αποδυτήρια. Παρ’ όλα αυτά, γίνεται κατανοητό ότι κανένας δεν μπορεί να πει πως ο κόσμος έχει άδικο αλλά και ότι στον ΟΦΗ πρέπει να μείνουν στην Καλλιθέα αφού το ματς της Κυριακής είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό που προηγήθηκε.

Το ευχάριστο είναι ότι οι Αλέξης Περογαμβράκης και Λουτσιάνο Γκαλέτι προπονήθηκαν κανονικά και πλέον τίθεται στην διάθεση του Σα Πίντο για το ματς της Κυριακής με την επιστροφή του πρώτου να είναι ιδιαίτερα σημαντική. Και οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να τεθούν στην διάθεση του Πορτογάλου για το παιχνίδι της Κυριακής με την προετοιμασία του ΟΦΗ να ολοκληρώνεται το πρωί του Σαββάτου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook