Ξανά από την αρχή οι συζητήσεις!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εμπόδιο παρουσιάστηκε στις συζητήσεις μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών για την υπογραφή του συμφωνητικού και όλα ξεκινούν από την αρχή!

Η υπογραφή του συμφωνητικού που θα “ξεμπλοκάρει” και την εκταμίευση του 1 εκ. ευρώ “κολλάει” στην ελληνική νομοθεσία που δεν επιτρέπει την παροχή δανείου από μια ανώνυμη εταιρεία σε μια άλλη. Οι νομικές υπηρεσίες, τόσο της ΠΑΕ ΟΦΗ, όσο και της εταιρείας του Θεόφιλου Φαγαδάκη αναζητούν την λύση στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε και το οποίο αποτελεί ένα μεγάλο εμπόδιο.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι δικηγόροι του Φαγαδάκη, έχουν στην κατοχή τους μια εγγυητική επιταγή ύψους 1 εκ. ευρώ και η οποία αφορά την ΠΑΕ ΟΦΗ. Ωστόσο αυτή η εγγυητική επιταγή δεν μπορεί να ρευστοποιηθεί από την πλευρά της ομάδας αφού τα χρήματα πρέπει να μπουν στα ταμεία της μέσω “φυσικού προσώπου” και όχι μέσω της εταιρείας “TORSOR”.

Από την πλευρά της ΠΑΕ ΟΦΗ, οι δικηγόροι της γνωρίζουν το παραπάνω εμπόδιο και αναζητούν επίσης την διέξοδο που θα φέρει την λύση και θα προχωρήσει η εκταμίευση του 1 εκ. ευρώ…

Πάντως, δεν έχει εγκαταλειφθεί η προσπάθεια και συνεχίζονται οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών μέχρι να βρεθεί η λύση… Ωστόσο είναι σαφές πλέον ότι οι δυσκολίες που συναντώνται είναι ιδιαίτερα σημαντικές και πρέπει να αναζητηθεί η κατάλληλη “νομική φόρμουλα” προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση και να υπογραφεί το συμφωνητικό.