Χωρίς Μπούρμπο λόγω… εγκυμοσύνης!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 30χρονος μπακ περιμένει το πρώτο του παιδί και δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου. Μέσα οι Μακρής, Ζόρο, Παπάζογλου – εκτός Γκαλέτι, Βερόν!

Ο Χρήστος Μπούρμπος είναι το τελευταίο και απρόοπτο πρόβλημα για τον ΟΦΗ αφού έμεινε στο Ηράκλειο καθώς η σύζυγος του ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το παιδί του. Εκτός έμειναν και οι Γκαλέτι (ανέτοιμος), Βερόν με τον τελευταίο να αισθάνεται ενοχλήσεις στην γάμπα και να μένει εκτός αποστολής.

Στον αντίποδα, στην αποστολή μπήκαν οι Παπάζογλου, Μαρκής, Ζόρο που δείχνουν να ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο επέλεξε 19 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή. Πρόκειται για τους: Δασκαλάκη, Φερναντέζ, Μονιάκης, Μιλιάζες, Στάθη, Ζβασίγια, Μακρή, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλη, Ζε, Παπάζογλου, Μακουκούλα, Ζόρο, Τριποτσέρη, Φραγκουλάκη, Περογαμβράκη, Όγιος, Μπανούσης και Νιμανί.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Λαμπρόπουλος, Βερόν, ο ανέτοιμος Γκαλέτι, ο Μπούρμπος που έμεινε Ηράκλειο καθώς θα γεννήσει η γυναίκα του και οι Φαζός, Δαμιανάκης, Βιτώρος, Γιαγκιόζης, Αγριμάκης, Ροβίθης, Κυζιρίδης.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook