Κρίμα και άδικο, τζάμπα ήττα στα Γιάννενα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ πλήρωσε δύο φτηνά λάθη στην άμυνα του, ήταν καλύτερος από τον ΠΑΣ Γιάννενα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και (αν και δεν την άξιζε) έφυγε από την Ήπειρο με σκυμμένο κεφάλι γνωρίζοντας την ήττα με 2-1.

Οι παίκτες του Σα Πίντο ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τον Πορτογάλο τεχνικό να παρατάσσει τον ΟΦΗ με την 11αδα που ξεκίνησε κόντρα στον Άρη. Ο ΟΦΗ με καλή οργάνωση στο παιχνίδι του και σωστό πλάνο δεν απειλήθηκε καθόλου από τους γηπεδούχους που δεν πάτησαν καθόλου στην περιοχή του Σήφη Δασκαλάκη. Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ ήταν θεατής στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ να παίζει επιθετικά 4-4-2 και να μην κινδυνεύει καθόλου από τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους ευκαιρία στο παιχνίδι κατάφεραν να σκοράρουν και στο 63′ ο Ντε Βινσέντι με κεφαλιά στο 2ο δοκάρι άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0. Ο ΟΦΗ δεν πτοήθηκε και στην αμέσως επόμενη φάση άγγιξε την ισοφάριση με τον Παπάζογλου να κάνει το σουτ και την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

Και αντί να γίνει το 1-1, στην επόμενη φάση ο Τσουκαλάς με κεφαλιά σε κενή εστία έκανε το 2-0. Στο 83′ ο Μακουκούλα με ωραία ενέργεια μείωσε σε 2-1 ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ με αποτέλεσμα να γνωρίσει μια τζάμπα ήττα από τους Ηπειρώτες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook