Ο φετινός ΟΦΗ με αριθμούς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

11 αγωνιστικές μετά την σέντρα του πρωταθλήματος και το Gentikoule παρουσιάζει με αριθμούς το τι έχει κάνει ο ΟΦΗ στην φετινή Σούπερ Λιγκ.

  • Τέσσερις ποδοσφαιριστές είναι πρώτοι σε συμμετοχές: Σήφης Δασκαλάκης, Θοδωρής Τριποτσέρης, Κάρλος Μιλιάζες και Ζε Εντουάρντο έχουν αγωνιστεί και στα 11 παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος. Ο Δασκαλάκης είναι πρώτος σε λεπτά συμμετοχών στο φετινό πρωτάθλημα καθώς μετράει 1037.
  • Ένα γκολ, μόλις, έχει πετύχει ο Θανάσης Παπάζογλου όμως παράλληλα έχει δώσει 3 (!) ασίστ στους συμπαίκτες του που έχουν εκμεταλλευτεί τις πάσες του στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Παπάζογλου έχει δώσει ασίστ στα γκολ των Περογαμβράκη, Μακουκούλα και Κουτσιανικούλη κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννενα και Άρη αντίστοιχα.
  • Τρεις αποβολές μετράει ο ΟΦΗ στα πρώτα 11 ματς του πρωταθλήματος. Ο Μακρής αποβλήθηκε κόντρα στον Πανθρακικό και ο Ζβασίγια στο ματς με τον Παναθηναϊκό και ο Μπούρμπος κόντρα στον Ολυμπιακό.
  • Ο Δασκαλάκης έχει το απόλυτο στις αποκρούσεις πέναλτι στο πρωτάθλημα: Έχει πιάσει και τα 2 που του έγιναν σημειώνοντας ένα αξιοπρόσεκτο ρεκόρ αφού απέκρουσε, τόσο αυτό του Μρντάκοβιτς με την Βέροια, όσο και αυτό του Μήτρογλου με τον Ολυμπιακό.
  • Τρεις ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ υπάρχουν με… διψήφιο αριθμό λεπτών συμμετοχών. Εκείνος που έχει παίξει λιγότερο είναι ο Μακουκούλα (48 λεπτά) ενώ ακολουθούν οι Μονιάκης (82) και Στάθης (95). Οριακά, στην τέταρτη θέση είναι ο Όγιος που δεν έχει παίξει από το ματς με τον Ολυμπιακό.
  • Συνολικά έχουν αγωνιστεί οι 21 από τους 29 παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook