Επιθετικά με στόχο να φύγει αλώβητος από την Ριζούπολη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως φάνηκε στις δύο τελευταίες προπονήσεις, ο Ρικάρντο Σα Πίντο θα επιμείνει στο 4-4-2 με στόχο να φύγει χαμογελαστός ο ΟΦΗ από την αναμέτρηση της Ριζούπολης.

Ο 41χρονος τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να μπουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να παρουσιάσουν μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση τους, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Παράλληλα, ο Σα Πίντο έδειξε ότι πρόκειται να διατηρήσει και στην Ριζούπολη το 4-4-2 με τους Περογαμβράκη, Παπάζογλου στην επίθεση – σκέψεις που φανερώνουν και τον τρόπο παιχνιδιού του ΟΦΗ. Ο Πορτογάλος πιστεύει ότι αυτή η 10ημερη διακοπή έκανε καλό στην ομάδα καθώς βρήκε την ευκαιρία να δουλέψει πάνω σε προβλήματα που αντιμετώπισε σε προηγούμενα παιχνίδια. «Θέματα» όπως η έλλειψη διάρκειας και αυτοσυγκέντρωσης που παρουσίασε ο ΟΦΗ σε σημεία όπου είχε τον έλεγχο του αγώνα. Παράλληλα, μεγάλο μέρος αυτής της προετοιμασίας αφοσιώθηκε και στον τομέα της φυσικής κατάστασης που αποτελούσε και έναν σημαντικό παράγοντα για τα δύο παραπάνω στοιχεία που αναφέραμε.

Σύμφωνα με όσα φάνηκαν στην προπόνηση, Παπάζογλου και Περογαμβράκης θα παραμείνουν στην επίθεση ενώ από εκεί και πέρα οι Κουτσιανικούλης, Ζε Εντουάρντο (πιθανότατα) θα βρίσκονται στις δύο πτέρυγες.

Από εκεί και πέρα, στην αμυντική τετράδα θα επιστρέψει ο Μπούρμπος αντί του Στάθη ενώ παραμένουν αμετάβλητοι οι Ζόρο, Τριποτσέρης, Μιλιάζες. Και βέβαια, όπως αναφέραμε χθες, ο Πορτογάλος θα προχωρήσει σε αλλαγή τερματοφύλακα με τον Φερνάντεζ να παίρνει το «χρίσμα» αντί του Σήφη Δασκαλάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook