Τώρα “κάνει παιχνίδι” ο Σα Πίντο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με το ρόστερ του ΟΦΗ να “μειώνεται” αρκετά λόγω των προβλημάτων, ο Πορτογάλος τεχνικός είναι εκείνος που αναλαμβάνει το έργο της πλήρους αναμόρφωσης της ομάδας.

Ο ΟΦΗ πέτυχε τον στόχο του στην Ριζούπολη και πλέον προετοιμάζεται για δύο παιχνίδια που θα του αλλάξουν την καθημερινότητα του σε μεγάλο βαθμό. Με νίκη στο πρωτάθλημα ο ΟΦΗ θα φτάσει τους 15 βαθμούς και θα αφήσει πίσω του την επικίνδυνη ζώνη και με νίκη στο κύπελλο θα έχει κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Τα προβλήματα δεν λείπουν και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι έρχονται στο χειρότερο σημείο. Εκτός οι τραυματίες Φραγκουλάκης, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης – εκτός ο Νιμανί – και ερωτηματικά οι Γκαλέτι, Όγιος.

Κατά συνέπεια, ο Ρικάρντο Σα Πίντο είναι εκείνος που καλείται να βγάλει τον ΟΦΗ από την δύσκολη – λόγω ρόστερ – θέση και να τον οδηγήσει με ασφάλεια στην τριάδα αγώνων που έρχεται κόντρα σε Καλλονή και Ατρόμητο. Είναι δεδομένο ότι ο ίδιος θα επιχειρήσει να κάνει ένα rotation προκειμένου να πάρουν όλοι ανάσες και να μοιραστεί ο χρόνος συμμετοχής ενώ μένει να φανεί αν θα αλλάξει και σύστημα. Ήδη, κόντρα στον Απόλλωνα προχώρησε σε αλχημεία περνώντας στο παιχνίδι τον Μονιάκη στην θέση του αριστερού χαφ και αυτή είναι μια από τις κινήσεις που περιμένουμε να γίνουν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook