Τελείωσε το ένα “ημίχρονο”, με φόρα και στο “δεύτερο”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το πρώτο “ημίχρονο” των αγώνων με την Καλλονή ολοκληρώθηκε και ο ΟΦΗ προετοιμάζεται από σήμερα για το δεύτερο που αποτελεί και το πιο αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση.

Η χθεσινή νίκη ανήκει στο παρελθόν για σύσσωμο τον ΟΦΗ που έχει να διανύσει μπροστά του μια μεγάλη απόσταση, αρχής γενομένης από το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης. Ένα ματς που επίσης είναι πολύ καθοριστικό καθώς με βάση την χθεσινή του εμφάνιση, ο ΟΦΗ δικαιούται να πιστεύει ότι μπορεί να πάρει σκορ πρόκρισης από το πρώτο 90λεπτο κιόλας!

Βέβαια, σημασία έχει να παρουσιάσει ο ΟΦΗ τα ίδια δείγματα γραφής και να μπορέσει επί της ουσίας να καθηλώσει την Καλλονή με τον ίδιο τρόπο που το έκανε χθες το απόγευμα. Τα προβλήματα και οι απουσίες δεν θα επιτρέψουν στον Σα Πίντο να κάνει rotation και αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα μέχρι την Τετάρτη, είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί ο ΟΦΗ με τους 11 που ξεκίνησαν και στην χθεσινή αναμέτρηση.

Επί της ουσίας, το παιχνίδι κυπέλλου κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό καθώς ο ΟΦΗ θα πρέπει να διαφυλάξει τα νώτα του και την ίδια ώρα να πετύχει το / τα γκολ που θα του δώσουν προβάδισμα πρόκρισης από το απόγευμα της Τετάρτης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook