Το μήνυμα του Χουάνχο Μπεθάρες μέσω του gentikoule.gr

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε αυτές τις ώρες αγωνίας για τον κόσμο του ΟΦΗ, ο Χουάνχο Μπεθάρες από το Ακτόμπε του Καζακστάν όπου βρίσκεται στέλνει το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του ΟΦΗ μέσω της κάμερας του gentikoule.gr.

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που αποχώρησε από την Κρήτη και τον ΟΦΗ όμως είναι γνωστή η αγάπη του για την ομάδα καθώς δέθηκε αρκετά τόσο με τον σύλλογο όσο και με τον κόσμο του στους έξι μήνες που αγωνίστηκε φορώντας τα “ασπρόμαυρα”.

Πλέον, ο Μπεθάρες είναι κάτοικος Καζακστάν καθώς αγωνίζεται στην Ακτόμπε όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει στο μυαλό του τον αγαπημένο του ΟΦΗ. Εξάλλου, η φωτογραφία του στο facebook συνεχίζει να είναι αυτή με την φανέλα της Κρητικής ομάδας.

Ο ίδιος επέλεξε την κάμερα του gentikoule.gr για να στείλει ένα μήνυμα στους φιλάθλους του ΟΦΗ από τα σύνορα της Ευρώπης μέχρι την Κρήτη…

“Γεια σας φίλοι μου από την Κρήτη. Είμαι στο Καζακστάν και εύχομαι καλή τύχη και να πάει ο ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ ξανά αυτήν την χρονιά γιατί εκεί πρέπει να είναι. Πολλές ευχές και καλή επιτυχία” είναι το μήνυμα του Μπεθάρες μέσω του gentikoule.gr προς όλους τους φιλάθλους της ομάδας του Ηρακλείου.