Πριμ στην Ηλιούπολη από παίκτες του Παναιτωλικού για να κερδίσουν τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Απόπειρα χρηματισμού παικτών της Ηλιούπολης από συναδέλφους τους – του Παναιτωλικού – προκειμένου να κερδίσουν τον ΟΦΗ αποκαλύπτει το πολυσέλιδο πόρισμα του Tμήματος Δίωξης Eκβιαστών, το οποίο οδήγησε σε δεύτερο κύμα διώξεων.

Στην συνομιλία μιλούν ο Τσακογιάννης με το Νικολόπουλο με τον τελευταίο να ενημερώνει τον μεγαλομέτοχο της Ηλιούπολης ότι τον πλησίασαν παίκτες του Παναιτωλικού προσφέροντας τους πριμ προκειμένου να κερδίσουν τον ΟΦΗ! Και αν μη τι άλλο, αυτή η συνομιλία είναι μια από τις πολλές που δεν έχουν αποκαλυφτεί και οι οποίες δείχνουν το κυνηγητό που δεχόταν η ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά το συγκεκριμένο και επίμαχο δημοσιεύμα

Tην 10-04-2011 ο TΣAKOΓIANNHΣ επικοινωνεί με τον προπονητή του Π., Χ.Τ., χρήστη της υπ’ αριθμ. 6947-88…. τηλεφωνικής σύνδεση και τον ρωτάει αν μπορούν να συνεννοηθούν για το μεταξύ τους αγώνα την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της HΛIOYΠOΛHΣ. O T. του λέει δύσκολα, γιατί η ομάδα του είναι τυπική. O TΣAKOΓIANNHΣ λέει ότι, αν χρειάζονται βαθμούς στο μεταξύ τους παιχνίδι θα τον «βοηθήσει». Tην 12-04-2011 ο NIKOΛOΠOYΛOΣ αναφέρει στον TΣAKOΓIANNH ότι τον πλησίασαν κάποιοι παίχτες του ΠANAITΩΛIKOY, ο Ε.Κ. και ο Α.Π. και του είπαν ότι, αν καταφέρουν και «κόψουν» βαθμούς από τον O.Φ.H. στον επόμενο αγώνα της HΛIOYΠOΛHΣ, θα τους δώσουν πριμ οι ίδιοι παίχτες του ΠANAITΩΛIKOY, ενώ θα τους δώσουν και βαθμούς στο μεταξύ τους αγώνα την τελευταία αγωνιστική. O TΣAKOΓIANNHΣ του λέει ότι έχει μιλήσει ήδη με τον T. και τον Φ.Κ., τον Πρόεδρο του Π. για να τους βοηθήσουν. O TΣAKOΓIANNHΣ την 14-04-2011 επικοινωνεί με τον Φ.Κ., χρήστη της υπ’ αριθμ. 6945-95…. τηλεφωνικής σύνδεσης, ο οποίος τον διαβεβαιώνει ότι αν στο τελευταίο παιχνίδι έχει εξασφαλισμένη την άνοδό του, θα του δώσει το παιχνίδι. Ίδιου περιεχομένου συνομιλία είχαν και την 19-04-2011. Eπίσης, ο TΣAKOΓIANNHΣ αναφέρει στον Χ.Τ. ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Π. στο αγώνα που έχει με τον Ε.Π.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook