Διοικητικές ζυμώσεις και οικονομικό στο επίκεντρο του Δ.Σ.

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι διοικητικές ζυμώσεις εν όψει της γενικής συνέλευσης της 10ης Αυγούστου αλλά και το πως θα μειωθεί το άνοιγμα των προηγούμενων ήταν τα δύο από τα πιο σημαντικά θέματα που συζητήθηκαν στο Δ.Σ. του ΟΦΗ. “Ναι στα πλέι – οφ αλλά παίζοντας και στο Ηράκλειο” το σύνθημα εν όψει της συνεδρίασης της Football League.

Άπαντες από το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας συμφώνησαν ότι χρειάζεται να βρεθούν άνθρωποι που θα συντελέσουν στη νέα προσπάθεια εν όψει της Σούπερ Λιγκ αλλά και να βοηθήσουν οικονομικά. Το οικονομικό ζήτημα αποτέλεσε το βασικό αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΦΗ. Παράλληλα, συζητήθηκαν οι τρόποι με βάση τους οποίους θα πρέπει να κινηθεί η ομάδα ώστε να μειωθεί το άνοιγμα των προηγούμενων χρόνων.

Όσον αφορά την γενική συνέλευση της 10ης Αυγούστου,ο Νίκος Μαχλάς ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με υποψήφιους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη νέα διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές που θα διενεργηθούν στην γενική συνελευση.

Παράλληλα, ένα άλλο “καυτό” ζήτημα που απασχόλησε το Δ.Σ. του ΟΦΗ ήταν και η εμπλοκή του ονόματος της ομάδας στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Ήδη, ο Χρήστος Μιχαλόπουλος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. ότι έχει ζητήσει την δικογραφία προκειμένου να υπάρξει πλήρης ενημέρωση για την παρουσία του ονόματος του ΟΦΗ ενώ άπαντες συμφώνησαν ότι όλο αυτός ο “ντόρος” που έχει δημιουργηθεί δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ομάδα.

«Κανένα επίσημο μέλος της διοίκησης του ΟΦΗ δεν εμπλέκεται πουθενά. Δεν έχουμε καμία σχέση και ο ΟΦΗ είναι καθαρή ομάδα» επανέλαβε ο Νίκος Μαχλάς,  για τη νέα εμπλοκή του ονόματος του ΟΦΗ στο σκάνδαλο με τα στημένα.

Για την συνεδρίαση στην Football League
Mπορεί όλα τα παραπάνω ζητήματα να απασχολούν τον ΟΦΗ στο άμεσο μέλλον ωστόσο χρονικά το θέμα που “καίει” είναι η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Football League που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης. Ήδη, όπως έχετε ενημερωθεί από το Gentikoule, παρόντες θα είναι οι Νίκος Μαχλάς, Βασίλης Ξημέρης που θα ταξιδέψουν το πρωί από το Ηράκλειο για την Αθήνα.

Σύσσωμο το Δ.Σ. του ΟΦΗ αποφάσισε ότι ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα δεχτούν την διεξαγωγή των πλέι – οφ θα είναι με την υπάρχουσα κατάσταση. Δηλαδή, να γίνουν τα παιχνίδια στο Ηράκλειο όπως αναφέρει η προκήρυξη και σε καία περίπτωση δεν πρόκεται να δεχτεί η ομάδα την… ιδέα Καλογιάννη για να γίνουν οι αγώνες στην Αθήνα.

Ο ΟΦΗ αναμένεται να προβάλει σθεναρή αντίσταση στο Δ.Σ. και είναι διατεθειμένος να φτάσει την ιστορία μέχρι και τα άκρα σε περίπτωση που το προεδρίο της Football League επιμείνει στην αρχική ιδέα που “έριξε” στο τραπέζι την προηγούμενη Παρασκευή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook