Η ΑΛΗΘΕΙΑ για τον Λουτσιάνο Γκαλέτι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule αναλύει τα δεδομένα με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό που δεν είναι καλά και δεν φταίει ούτε ο ΟΦΗ, ούτε ο Σα Πίντο. Τι ακριβώς συμβαίνει με τον “Λούτσι”.

Η περίπτωση του Λουτσιάνο Γκαλέτι είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση για τον ΟΦΗ. Ήρθε στο Ηράκλειο τον περασμένο Ιούνιο και ενώ περισσότεροι από 500 φίλαθλοι του ΟΦΗ τον περίμεναν στο “Νίκος Καζαντζάκης” προκειμένου να τον αποθεώσουν.

Η μεταγραφή του συνιστούσε ένα μεγάλο ρίσκο, όχι τόσο για τον ΟΦΗ που δεν “έχτιζε” την ομάδα γύρω από αυτόν, όσο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που επέστρεφε στην δράση μετά από 3,5 χρόνια με τον ίδιο να βάζει πάνω την δίψα για ποδόσφαιρο πάνω από το πρόβλημα της υγείας του.

Το ιδανικό ξεκίνημα

Η χρονιά ξεκινάει με πολύ καλό τρόπο για εκείνον. Πέρα από κάποιους μυικούς – και απολύτως φυσιολογικούς – τραυματισμούς, ο “Λούτσι” επιστρέφει στην δράση στην πρεμιέρα με τον Πανιώνιο όπου για 30 λεπτα δείχνει την μεγάλη του κλάση. Ο ίδιος έχει προσαρμοστεί απολύτως στο Ηράκλειο και στόχος του ΟΦΗ είναι να παίρνει σιγά – σιγά ολοένα και μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Τα οικογενειακά προβλήματα και η έλλειψη τμημάτων στο Ευρωπαϊκό σχολείο

Όλα άλλαξαν άρδην όταν έφυγαν από την Κρήτη η σύζυγος με τις δύο κόρες του. Και ο λόγος ήταν το “κλείσιμο” των ξενόγλωσσων τμημάτων του Ευρωπαϊκού Σχολείου που βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Τριάδας. Τα τμήματα για μικρά παιδιά δεν συμπληρώθηκαν λόγω έλλειψης παιδιών με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει μόνος του στο Ηράκλειο.

Ο Γκαλέτι που ήταν αρκετά δεμένος με την οικογένεια του δεν μπόρεσε να ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έφευγε για την Αθήνα στα ρεπό των προπονήσεων. Ο Αργεντινός ήταν πολύ δεμένος με τις δύο κόρες του όπου αξίζει να αναφέρουμε ότι η μικρότερη πάσχει από σύνδρομο down. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ήθελε να βρισκόταν συνεχώς μαζί του και αυτό το γεγονός είχε επιδράσει ψυχολογικά πάνω σε εκείνον.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για εκείνον όταν πριν από λίγες ημέρες η οικογένεια του αποχώρησε από την Ελλάδα προκειμένου να επιστρέψει στην Αργεντινή. Κάτι το οποίο δείχνει ότι η παραμονή του στον ΟΦΗ φαντάζει δύσκολη έως αδύνατη. Στον ΟΦΗ προσπάθησαν να του συμπαρασταθούν όλο αυτό το χρονικό διάστημα ενώ υπήρξαν και συνεχή τετ α τετ με τον Πουλινάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook