Nα φύγει αλώβητος από την Ξάνθη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά τη νίκη με τον Λεβαδειακό, ο ΟΦΗ θέλει να έχει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και βρίσκεται στην Ξάνθη (LIVE 17:15 Athletic Radio 104,2 και Gentikoule)  με σκοπό να πάρει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Oι “ασπρόμαυροι” μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα επί του Λεβαδειακού θέλουν να προσθέσουν βαθμούς στο σακούλι τους και να φύγουν από τα Πηγάδια, στη χειρότερη περίπτωση με τον 1 βαθμό.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο για την σημερινή αναμέτρηση εκτός από τον Λαμπρόπουλο, που επέστρεψε και αγωνίστηκε για μερικά λεπτά στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θα έχει στην διάθεση του και τον Αλέξη Περογαμβράκη.  Και οι δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ πάντως θα βρίσκονται στον πάγκο καθώς δεν είναι ακόμα σε θέση να βγάλουν όλο το 90λεπτο. Έτσι όπως είθισται στα τελευταία παιχνίδια ο Ρικάρντο Σα Πίντο αναμένεται να παρατάξει τον ΟΦΗ με την ενδεκάδα που είδαμε και στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Οι παίκτες που επιλέχθηκαν είναι οι: Δασκαλάκης, Φερναντέζ, Μπούρμπος, Στάθης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Μακρής, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Μακουκούλα, Όγιος, Ζε, Μπανούσης, Περογαμβράκης και Δαμιανάκης.

Εκτός έμειναν ο Φραγκουλάκης που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και οι Γκαλέτι, Κυζιρίδης, Μονιάκης, Αγριμάκης, Γιαγκιόζης, Φαζός, Ροβίθης, Βιτώρος.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook