Το έγκλημα της 10ετιας στην Ξάνθη με τον Λαμπρόπουλο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έκανε την καλύτερη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα, έχασε 10 φάσεις για να σκοράρει όμως ο Λαμπρόπουλος με μια σφαγιαστική διαιτησία τον υποχρέωσε σε ήττα!

Ο Λαμπρόπουλος έσφαξε τον ΟΦΗ με 1 αποβολή, ένα πέναλτι που δεν δόθηκε, ένα ακυρωθέν γκολ του Παπάζογλου στο 95′ και ενώ ο ΟΦΗ έπρεπε να κερδίσει 03 και 0-4!

Ο Σα Πίντο παρέταξε τον ΟΦΗ με την ενδεκάδα που ξεκίνησε και στα προηγούμενα παιχνίδια δικαιώνοντας τον με την εμφάνιση της ομάδας. Ο ΟΦΗ επέβαλε τον ρυθμό του από το πρώτο λεπτό και έγινε το αφεντικό του αγώνα ενώ μόλις στο δεύτερο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Παπάζογλου να αστοχεί από το μισό μέτρο. Η ευκαιρία του φορ του ΟΦΗ δεν ήταν η πρώτη αφού στην συνέχεια έχασε ακόμα μια τεράστια ευκαιρία για το 0-1 όταν ο Όγιος έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

Ο ΟΦΗ ήταν κυρίαρχος στα Πηγάδια και άγγιξε το γκολ στο 33′ όταν ο Τζέμα έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Κάλαϊτζιτς. Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0 και στην επανάληψη ξεκίνησαν τα όργια από τον Λαμπρόπουλο. Αφού έβαζε τον ΟΦΗ συνέχεια μέσα στην περιοχή του, έδωσε ανύπαρκτο φάουλ στο 60′ και ο Κάλβο με απευθείας εκτέλεση έκανε το 1-0. Οι χαμένες ευκαιρίες σε συνδυασμό με την ατυχία έφεραν και το 2-0 όταν ο Κάλβο έκανε το χλιαρό σουτ, η μπάλα άλλαξε πορεία αφού βρήκε στον Σολάρι και κατέληξε στην εστία του Φερνάντεζ.

Οι παίκτες του Σα Πίντο δεν πτοήθηκαν και έκλεισαν την Ξάνθη στο μισό γήπεδο. Λίγα λεπτά αργότερα ο Παπάζογλου αστόχησε σε δύο προσπάθειες στέλνοντας την μπάλα άουτ. Ο τεχνικός του ΟΦΗ έκανε πιο επιθετική την ομάδα με την είσοδο των Λαμπρόπουλου, Περογαμβράκη και ο ΟΦΗ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-1 με τον Κουτσιανικούλη. Και ενώ είχε πάρει την ψυχολογία και τα ηνία του αγώνα, ο Λαμπρόπουλος… “καθάρισε” αποβάλλοντας τον Κουτσιανικούλη με απευθείας κόκκινη!

Σε μια φάση όπου ο Μιλιάζες εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα δείχνει να βρίσκει πάνω στο χέρι του Ντιέ και αντί να δώσει πέναλτι ο Λαμπρόπουλος αποβάλει τον ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ.

Προκλητικός ο Πυργιώτης διαιτητής απέβαλε Σα Πίντο, Κουτσιανικούλη με τον ΟΦΗ να πιέζει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και στο 94′ χάνεται τεράστια ευκαιρία με τον Μακρή να πλασάρει σε κενή εστία και την μπάλα να φεύγει άουτ!

Ο Λαμπρόπουλος στο 95′ ακυρώνει καθαρό γκολ του Παπάζογλου που πήδηξε πιο δυνατά και πήρε την κεφαλιά κάνοντας το 2-2!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook