Έναρξη των πλέι – οφ την Παρασκευή με το Λεβαδειακός-ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε επικύρωση της βαθμολογίας μέχρι και την 12η θέση προχώρησε η Football League με αποτέλεσμα να είναι οριστικά 3ος ο ΟΦΗ αλλά και να οριστούν τα πλέι – οφ δίχως την ομάδα των Τρικάλων. Το Gentikoule βρίσκεται στην Λίγκα και το ρεπορτάζ ανανεώνεται συνεχώς.

Το Δ.Σ. της Λίγκας προχώρησε στην παραπάνω διαδικασία που αυτομάτως σημαίνει ότι ορίζονται πλέι – οφ μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα δίχως ωστόσο να έχουν μπει ΑΚΟΜΑ σε λεπτομέρειες σχετiκα με τις ημερομηνίες αλλά και τον τόπο διεξαγωγής των αγώνων. Από την στιγμή που η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να προχωρήσει στην διεξαγωγή των πλέι – οφ και δίχως την συμμετοχή των Τρικάλων, ο νομικός σύμβουλος της Football League Μανώλης Βουλκίδης υποστήριξε ότι η θέση της Θεσσαλικής ΠΑΕ δεν πρέπει να αναπληρωθεί και ότι τα πλέι – οφ πρέπει να γίνουν με την συμμετοχή τριών ομάδων. Δηλαδή των ΟΦΗ, Λεβαδειακού, Δόξα Δράμας.

Το θέμα των Τρικάλων τέθηκε σε ψηφοφορία με τον ΟΦΗ να είναι μια από τις, ελάχιστες, ομάδες που ψήφισαν ΛΕΥΚΟ. Ο ΟΦΗ εκπροσωπείται από τους Νίκο Μαχλά, Βασίλη Ξημέρη αλλά και τους τρεις νομικούς της ΠΑΕ Χρήστο Μιχαλόπουλο, Ντίνο Μανταδάκη και Μανώλη Φωτάκη.

Mε 4 ομάδες θέλουν τα πλέι – οφ οι υπόλοιποι σύλλογοι της Football League
Το θέμα που αφορά τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετέχουν στα πλέι – οφ τέθηκε σε ψηφοφορία και το αποτέλεσμα που προέκυψε ήταν να γίνουν τα πλέι – οφ με τέσσερις ομάδες. Ο ΟΦΗ ψήφισε βεβαίως να γίνουν τα πλέι – οφ με 3 ομάδες όπως την ίδια πήραν Καλλιθέα και Παναιτωλικός.

Η θέση του ΟΦΗ για τα πλέι – οφ
Ο ΟΦΗ ξεκαθάρισε την θέση του για το ενδεχόμενο διεξαγωγής των πλέι – οφ. Ο Νίκος Μαχλάς παίρνοντας τον λόγο δήλωσε την αντίθεση του στην διεξαγωγή των πλέι – οφ τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν να διεξαχθούν πλέι – οφ την παρούσα χρονική στιγμή ενώ στην συνέχεια ο πρόεδρος του ΟΦΗ υποστήριξε ότι αν είναι να γίνουν πλέι – οφ τότε θα πρέπει να γίνουν με βάση την προκήρυξη τονίζοντας ότι ο ΟΦΗ σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτεί να παίξει στην Αθήνα ή σε κάποιο ουδέτερο γήπεδο.

Με 3 ομάδες τα πλέι – οφ
Οριστικά με 3 ομάδες θα διεξαχθούν τα πλέι – οφ παρά το γεγονός ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν αντίθετο. Με τα δεδομένα που επικρατούν, “περνάει” η πρόταση του Βουλκίδη ώστε τα πλέι – οφ να γίνουν με ΟΦΗ, Λεβαδειακό, Δόξα Δράμας.

Διεκόπη η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Football League προκειμένου το προεδρίο της διοργανώτριας αρχής να καταθέσει μια συγκεκριμένη απόφαση για την διεξαγωγή των πλέι – οφ.

Κομπότης: “Να ξεκινήσουν όλες οι ομάδες με 0 βαθμούς!”
Πάντως, το θράσος ορισμένων είναι πολύ μεγάλο και τρανό παράδειγμα αποτελεί η τοποθέτηση του Γιάννη Κομπότη. Ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού πρότεινε να γίνουν τα πλέι – οφ με τις ομάδες να ξεκινούν από το μηδέν. Κάτι βέβαια που δεν το δέχτηκε κανένας.

Πρόταση της Football League για την διεξαγωγή μονών αγώνων
Ακόμα πιο απίστευτη ήταν η πρόταση της Football League προκειμένου να διεξαχθούν αγώνες πλέι – οφ στην Αθήνα και μάλιστα μονοί! Κάτι που δεν το δέχτηκε ο ΟΦΗ και οι συζητήσεις ξεκινούν πάλι από την αρχή.

Πλέι – οφ στην Αθήνα με 4 ομάδες η τελική πρόταση!
Λίγο αργότερα ήρθε νέα ανατροπή στην υπόθεση με την Football League να προτείνει την διεξαγωγή των πλέι – οφ στην Αθήνα προκειμένου να προλάβουν την παράταση της αγωνιστικής περιόδου μέχρι τις 27 Ιουλίου και η οποία δόθηκε σήμερα από την ΕΠΟ.

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Στις 22 Ιουλίου θα ξεκινήσουν τα πλέι-οφ στην Αθήνα τα οποία θα διεξαχθούν με την συμμετοχή των ΟΦΗ, Λεβαδειακού και Διαγόρα. Διπλοί θα είναι οι αγώνες με την αρχική βαθμολογία να έχει ως εξής:

OΦΗ 4

Λεβαδεικός 2

Διαγόρας 0

Στη Ν.Σμύρνη το 1ο παιχνίδι με τον Λεβαδεικό! Στις 28 το δεύτερο με της ομάδα της Λιβαδειάς στο γήπεδο της Φυλής

Τέλος από τον ΟΦΗ ο Νίκος Κουνδουράκης μετά από 10 χρόνια :: Gentikoule.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook