Στο “σκαμνί” την Παρασκευή ΟΦΗ και Σα Πίντο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

To πρωί της Παρασκευής θα εκδικαστεί η υπόθεση του Πορτογάλου τεχνικού που κλήθηκε σε απολογία μετά από όσα έγραψε ο Λαμπρόπουλος στο φύλλο αγώνα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ, σε απολογία δεν κλήθηκε μόνο ο Ρικάρντο Σα Πίντο αλλά και οι Πέτρος Μαρινάκης, Σωτήρης Ρούσσης. Η εκδίκαση των υποθέσεων θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής στις 10.30 και βέβαια το ενδιαφέρον εστιάζεται πάνω στον Σα Πίντο και αν θα τιμωρηθεί. Κάτι που αν συμβεί, θα του στερήσει την δυνατότητα να καθίσει στον πάγκο του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά :

 Α) ΠΑΕ ΑπόλλωνSANCHEZ LAWRENCE (προπονητή): Για τη συμπεριφορά του προπονητή κ.SANCHEZ LAWRENCE στον αγώνα ΠΑΕ Εργοτέλης-ΠΑΕ Απόλλων.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Εργοτέλης, Μ. Ξημεράκη (προπονητή τερματοφυλάκων): Για τη συμπεριφορά του κ. Μ.Ξημεράκη στον αγώνα ΠΑΕ Εργοτέλης-ΠΑΕ Απόλλων.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ

Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε)ΠΑΕ ΟΦΗ, Σ.Ρούσση (γυμναστή),DA SILVΑ SA PINTΑ RICARDO MANUEL(προπονητή), Π.Μαρινάκη (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά των κ.κ. Σ.Ρούσση, DA SILVΑ SA PINTΑ RICARDO MANUEL, Π.Μαρινάκη καθώς επίσης διότι: «Με την λήξη του αγώνα ενώ ο διαιτητής βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου, σύσσωμοι ο πάγκος και οι ποδοσφαιριστές της εγκαλουμένης  κινήθηκαν προς το μέρος του, αλλά απομακρύνθηκαν με την επέμβαση των σεκιούριτι και της αστυνομίας» στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη-ΠΑΕ ΟΦΗ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ζ) ΠΑΕ Πανθρακικός: διότι : «Στο 54΄λεπτό του αγώνα ο εκφωνητής του γηπέδου από τα μεγάφωνα είπε τα εξής : «ΚΑΚΩΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΟΦΣΑΙΝΤ ΣΤΟ 49΄ΛΕΠΤΟ» στον αγώνα  ΠΑΕ Πανθρακικός-ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook